Mondo News

Ce telefoane mobile emit cele mai multe radiații

Vineri, 13 Septembrie 2019 10:53
Scris de: Vlad Economu
Ce telefoane mobile emit cele mai multe radiații

O instituție guvernamentală din Germania a difuzat un clasament în care sunt indicate nivelele de radiații emise de foarte multe modele de telefoane mobile.

Oficiul Federal German pentru Protecția Împotriva Radiațiilor (Bundesamt für Strahlenschutz) publică un tabel comparativ în care sunt indicate nivelele de radiații (SAR) pe care le emit, în timpul funcționării, foarte multe modele de telefoane mobile.

În tabelul publicat pe site-ul instituției din Germania (http://www.bfs.de) sunt incluse atât modele de telefoane aflate în acest moment la vânzare, cât și modele scoase din fabricație, care s-au comercializat în anii trecuți. Tabelul indică, separat, nivelul de radiații la nivelul capului (al urechii) și la nivelul corpului.

Conform acestui document, dintre modelele de telefoane aflate acum în comerț, cele mai mari cantități de radiații, la nivelul urechii, le emit modelele Allview P7 Pro (SAR 1,82), Xiaomi Mi A1 (SAR 1,75), OnePlus 5T (SAR 1,68), Allview X4 Soul (SAR 1,65) și Alcatel IDOL 5 (SAR 1,59).

Drept comparație, dintre modelele oferite de Samsung, cele mai mari nivele SAR le-ar avea Galaxy Note 8 (SAR 0,9) și Galaxy J 6 (0,809). Dintre modelele oferite de compania Apple, cele mai mari nivele de radiații le au iPhone 7 (SAR 1,38) și iPhone 8 (SAR 1,32).

Sursa traducere și foto: romanialibera.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…