Mondo News

Ce spune despre tine pozitia preferata de sex

Vineri, 28 August 2015 15:06
Scris de: Ioana Alexandra
Ce spune despre tine pozitia preferata de sex

Pozitia misionarului, Cowgirl, Doggy style sau sexul in picioare? Indiferent care este pozitia ta preferata, iata ce spune aceasta despre tine. Explicatiile ti le ofera dexologul american Ava Cadell, specialistă în domeniul comportamentului şi sexualităţii umane, conform site-ului menshealth.com.

 Pozitia misionarului

Barbatii care prefera aceasta pozitie sunt nesiguri in legatura cu ce pot face in dormitor si au nevoie de confirmarea partenerei, de aceea simt nevoia sa-si priveasca iubita in ochi. In ceea ce le priveste pe femei, preferinta pentru aceasta pozitie denota timiditate.

CITESTE SI: 5 lucruri pe care NU trebuie sa le ai in comun cu iubitul tau

Femeia deasupra (Cowgirl)

Pozitia aceasta le da posibilitatea barbatilor de a fi dominati, in acest fel partenera putand sa detina controlul.Femeia care prefera aceasta pozitie este increzatoare in fortele proprii si se simte bine in pielea ei.

Doggy style

Atat barbatii, cat si femeile care prefera Doggy style mai mult accent pe beneficiile fizice ale actului sexual, dorind sa-si satisfaca nevoile primare.

CITESTE SI: 6 mituri sexuale spulberate. Pe cate dintre ele le credeai?

In picioare

Partenerii care simt ca rutina le afecteaza relatia doresc in mod special sa incerce aceasta pozitie, care arata inclinatia spre emotii puternice a celor care oprefera .

Sursa: familie-relatii.acasa.ro


Categorie: Relatii si Cuplu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct


Electric Castle 2019, festival, bontida, limp bizkit, jared leto, florence, castel banffy, the machine, editia 7 Electric Castle 2019. Care sunt capetele de afiş ale ediției cu numărul 7


razvan zamfir, afc hermannstadt, filip jazvic, bataie, reziliere contract Bătaie în Liga I. Un oficial a fost bătut măr de un fotbalist! Incidentul a avut loc în sediul clubului