Mondo News

Ce soartă nemiloasă! A murit la trei săptămâni după ce câștigase un milion de dolari la loterie

Miercuri, 31 Ianuarie 2018 13:10
Scris de: Vlad Economu
Ce soartă nemiloasă! A murit la trei săptămâni după ce câștigase un milion de dolari la loterie

Soartă nemiloasă pentru un american norocos la loterie! Un bărbat din New York câștigase un milion de dolari la loteria Merry Millionaire în primele zile din 2018. Din păcate, el a murit săptămâna trecută după ce a fost diagnosticat recent cu cancer în faza terminală.

Donald Savastano, în vârstă de 51 de ani, a plătit 10 dolari pe un bilet răzuibil, iar la scurt timp a aflat că a câștigat premiul cel mare. După aplicarea impozitului, bărbatul a plecat acasă cu puțin peste 650.000 de dolari, informează Daily Mail. ”Fiind tâmplar care desfășoară o activitate independentă, nu aveam un plan de pensie. Acești bani mă vor ajuta să mă descurc după ce nu voi mai putea lucra. Îmi voi cumpăra o camionetă, voi plăti datoriile și cu restul voi face câteva investiții”, spunea Donald Savastano la începutul anului.

Deoarece nu a avut bani pentru a-și face analize medicale, bărbatul a tot amânat să meargă la doctor. După ce a câștigat potul cel mare, tamplarul a mers la un control. A aflat că este bolnav de cancer în stadiul 4, cu metastaze la plămâni și creier. Bărbatul locuia de zece ani în Sidney, New York, împreună cu prietena lui și cu cei doi copii ai săi.

Sursă traducere: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard