Mondo News

SI PENTRU EI MARIMEA CONTEAZA! CE SIMT BARBATII IN INTERIORUL UNUI VAGIN

Marti, 11 Iulie 2017 21:01
Scris de: Mondo News

De ce ne era frica nu am scapat! Barbatii confirma ca unele femei sunt mai “primitoare” decat altele in timpul actului sexual.

Desi fiecare vagin ofera o senzatie de cald si moale, exista diferente notabile de la o femeie la alta, dar si la aceeasi femeie de la o partida la alta. Reprezentanti ai sexului opus ne explica in detaliu care sunt aceste diferente si vei ramane surprinsa sa constati ca si pentru ei marimea conteaza.

CITESTE SI:CE SIMT BARBATII IN TIMPUL ORGASMULUI? ORICE FEMEIE TREBUIE SA STIE ASTA

Unele femei sunt mai fine, altele mai rigide, altele mai carnoase. Difera textura pielii de la o femeie la alta. Penisul este foarte sensibil de aceea simte diferenta de textura.

Unele femei sunt mai elastice decat altele, si intr-adevar, cu cat ea este mai stramta cu atat placerea este mai mare! O relatie sexuala cu o femeie virgina este foarte intensa, pentru ca vaginul este mult mai stramt.  

Cat despre lungime, vaginul scurt poate reprezenta o problema, fiindca penisul nu patrunde in intregime, iar unele pozitii sunt dureroase pentru ambii parteneri. 

Femeile reactioneaza diferit, atunci cand partenerul realizeaza o penetrare profunda. Cu unele femei e mai usor sa penetrezi in forta si profund, in timp ce altele sunt mai sensibile si se feresc.

Aici un rol cheie il joaca cervixul, care poate fi mai sensibil la unele femei, atunci cand este atins in timpul penetrarii. Si muschii Kegel fac diferenta. Unele femei isi contracta mai puternic decat altele muschii vaginali, iar aceasta incordare provoaca mai multa placere barbatilor.

In plus, o diferenta notabila se refera la lubrifiere. Sexul cu aceeasi femeie difera in functie de cum se lubrifiaza . Uneori lubrifierea unei femei depinde de ciclul menstrual, iar sexul este mai uscat imediat dupa ce i se incheie menstruatia. Mai mult, si barbatii simt un disconfort cand ea nu este lubrifiata.

CITESTE SI: Ce fac barbatii inainte de sex si femeile nu stiu

O alta diferenta care poate aparea si la aceeasi femeie, de la o partida la alta, tine de temperatura din interiorul vaginului. Unele femei sunt mai fierbinti decat altele, dar diferentele apar des si cand faci sex cu aceeasi femeie. Uneori e doar calduta, alteori este inexplicabil de fierbinte.

Sursa text: sfatulparintilor

 


Articole Recomandate

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Administratie publica

Economie

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI LUNI 21 AUGUST 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 21 AUGUST 2017. O ZODIE MUNCESTE FARA TRAGERE DE INIMA


HOROSCOPUL SAPTAMANII 21-27 AUGUST 2017, HOROSCOP SAPTAMANAL 21-27 AUGUST 2017, PREVIZIUNI ASTRALE, PREVIZIUNI KARMICE, HOROSCOP, HOROSCOP AUGUST 2017, AUGUST 2017 HOROSCOPUL SAPTAMANII 21-27 AUGUST 2017. DISCONFORT ACCENTUAT pentru o ZODIE


DEVIATII SEXUALE, FEMEI, ACTE SEXUALE, NORMAL, ANORMAL, PRACTICI, EVOLUTIE PERSONALA, SOCIETATE, CIUDATE, SEXSOMNIA, NIMFOMANIE, EXCHIBITIONISM, SWINGING, SEX IN TREI A TA cat de GRAV o COMITE? Cele mai CRUNTE 10 GRESELI pe care FEMEILE le fac in PAT


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI DUMINICA 20 AUGUST 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA, 20 AUGUST 2017. O ZODIE ARE O ATITUDINE CAM AGRESIVA