Mondo News

Ce se întâmplă cu revista Playboy, la 4 luni de la moartea lui Hugh Hefner

Marti, 09 Ianuarie 2018 14:00
Scris de: Vlad Economu
Ce se întâmplă cu revista Playboy, la 4 luni de la moartea lui Hugh Hefner

Revista Playboy dispare de pe piață! Compania a transmis că ia în considerare să nu mai tipărească pe hârtie faimoasa revista pentru bărbați, lansată în urmă cu șase decenii de către Hugh Hefner. El a decedat în luna septembrie a anului trecut.

Moartea lui Hugh Hefner a declanșat un proces care va trece compania din proprietatea familiei Hefner, în proprietatea fondului de investiții Rizvi Traverse, scrie Wall Street Journal.

 „Vrem să ne concentrăm pe ceea ce numim Lumea Playboy, care este mult mai mare decât publicaţia print. Vrem să petrecem anul 2018 în efortul de a transforma compania dintr-un business mediatic într-un business de management al brandului”, a declarat Ben Kohn, managing partner la Rizvi şi director executiv al Playboy Enterprises.

Această schimbare pe care o plănuieşte Kohn implică oprirea tiparului faimoasei publicaţii care a apărut în 1953. Tirajele în Statele Unite au scăzut în ultimii ani dramatic, ajungând la mai puţin de 500.000 de exemplare vândute lunar, faţă de punctul culminant al existenţei sale, când a atins 5,6 milioane de exemplare vândute lunar în 1975.

Averea lăsată de fondatorul Playboy, Hugh Hefner!

Averea lui Hugh se ridică la suma de 43 de milioane de dolari, iar suma va fi împărțită între cei patru copii ai săi, o parte a banilor va intra în bugetul Școlii de Film a Universității din California de Sud, dar și câteva organizații caritabile vor beneficia și ele de o sumă importantă de bani.

Prima soţie a lui Hugh Hefner a fost Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii Christie, cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988, şi David. A doua căsătorie a fost cu „iepuraşul“ Kimberley Conrad (1989–2010) cu care a avut doi băieţi: Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

Sursa foto: playboy.com


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video


cristiano ronaldo, provocare, lionel messi, transfer, italia Cristiano Ronaldo îi aruncă mănușa lui Lionel Messi: Să facă la fel ca mine! Îl aștept


ed sheeran, stars wars, rol, cantaret britanic Ed Sheeran va juca în viitorul film din saga “Star Wars”


horoscop 10 decembrie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 10 decembrie 2018. Gemenii își ating scopul, iar Balanțele se implică într-un proiect