Mondo News

Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu. Adevărata cauză a morții vedetei tv

Joi, 16 Ianuarie 2020 13:47
Scris de: Vlad Economu
Ce scrie în certificatul de deces al Cristinei Țopescu. Adevărata cauză a morții vedetei tv

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, fiind găsită fără suflare pe 12 ianuarie 2020, în casa sa, la mai bine de două săptămâni de când trecuse în neființă. Primele informații arătau o moarte naturală, în somn. Medicii legiști au avut o misiune dificilă în stabilirea morții jurnalistei, deoarece trupul neînsuflețit al acesteia era într-o stare avansată de degradare. Specialiștii au efectuat, miercuri, necropsia inimii vedetei TV.

Intervenția a durat peste două ore, iar legiștii au studiat organul macroscopic, din punct de vedere anatomic. Potrivit unor surse medicale, citate de Libertatea, examinarea a scos la iveală faptul că între mușchii cordului prezentatoarei TV se instalase un strat de grăsime care ar fi putut duce la anumite anomalii din punct de vedere al activității cardiace.

Citește și: SECRETELE CRISTINEI ȚOPESCU! MOTIVUL PENTRU CARE A FĂCUT ÎNCHISOARE

Cu mai multe explicații a venit prof. dr. Horațiu Moldovan, chirurg cardiovascular și secretar de stat în Ministerul Sănătății, la Antena 3. Specialistul a declarat că intervalul de timp de trei săptămâni până la descoperirea cadavrului, care era într-o stare avansată de degradare, a dus la un examen necroptic dificil și cu atât mai puțin relevant.

„Cauzele morţii care pot să conducă la moartea subită a unui om relativ tânăr pentru că eu o vedeam pe doamna Cristina Ţopescu o femeie tânără, sunt de origine coronariană. Oprirea cardiacă primitivă este o formă de manifestare a bolii coronariene. Obstrucţia acută a unei artere coronariene duce într-adevăr la moarte subită.

Citește și: CE AU DESCOPERIT MEDICII ÎN STOMACUL CRISTINEI ȚOPESCU

Încărcarea grasă a inimii este o condiţie anatomică relativ frecventă care nu are însă o semnificaţie patologică. Ea se poate asocia, dar nu în mod obligatoriu, cu tulburările de ritm cardiac, care să conducă şi la oprirea cardiacă. Într-o mică posibilitate faptul că avea o inimă grasă poate conduce la tulburări cardiace. Doamna Ţopescu era hipercolesterolemică (n.r. colesterol crescut)”, a explicat medicul cardiolog.

Sursa foto: libertatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”