Mondo News

Ce salariu primește un europarlamentar. Suma este uriașă

Luni, 04 Martie 2019 11:18
Scris de: Vlad Economu
Ce salariu primește un europarlamentar. Suma este uriașă

Salariul net lunar de 7000 de euro, diurnă de peste 300 de euro şi decontarea cheltuielilor cu transportul. Sunt doar câteva din beneficiile de care are parte un europarlamentar.

În plus, parlamentarii europeni mai primesc lunar 4.300 de euro pentru acoperirea costurilor cu biroul personal, pentru chirie, facturi şi tehnica de calcul, precum şi decontarea tuturor călătoriilor în interes de serviciu, inclusiv pentru transportul aerian la business class, scrie economica.net.

Alegerile pentru Parlamentul european au loc pe 26 mai 2019. O serie de politicieni români au început deja lupta pentru câştigarea votului cetăţenilor, pentru un loc în parlamentul de la Bruxelles.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video