Mondo News

Ce salarii încasează veteranii din Pro Tv, Busu de la meteo și Neti Sandu de la horoscop

Miercuri, 20 Noiembrie 2019 12:09
Scris de: Vlad Economu
Ce salarii încasează veteranii din Pro Tv, Busu de la meteo și Neti Sandu de la horoscop

Veteranii de la Pro TV nu o duc rău deloc. Pentru scurtele momente în care apar la TV, Busu (Florin Busuioc) și Neti Sandu câștigă foarte bine. Nu este de mirare, având în vedere că postul din Pache Protopopescu oferă salarii foarte bune.

Despre Andreea Esca, cea mai veche membră a postului, s-a tot spus că ar avea un salariu imens. Vorbim despre 40-50 000 de euro. Vedeta nu și-a dezvăluit niciodată marele secret. La polul opus, Busu, cel care prezintă vremea la Pro TV ar câștiga peste 3000 de euro pe lună. De asemenea, celebra Neti Sandu, prezentatoare rubiricii horoscop, ar încasa circa 1.000 de euro pe lună.

„Eu la Meteo am ajuns pentru ca nu mai aveam nimic de lucru. Nu mai exista niciun proiect pentru mine. Ca asta e, se mai intampla. Mi-am luat concediu fara plata. Eu ma mutasem de la teatru cu carte de munca in Pro. Si neavand proiecte, mi se platea pe cartea de munca ce ramanea, un salariu minimal acolo, nu conta”, spunea Florin Busuioc.

Busu a fost la un pas de moarte

Prezentatorul a suferit un stop cardio-respirator în timpul unui spectacol, în Craiova. Medicii l-au resuscitat, dar starea lui s-a agravat. Busu a mai suferit alte două. “Îmi reproşez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5.

Citește și: GABRIELA CRISTEA A RECUNOSCUT CE SALARIU LUNAR IMENS ÎNCASA LA KANAL D! ÎI VA FACE INVIDIOȘI ȘI PE FOTBALIȘTII DIN LIGA I

Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm. La 17 ani. Şi nu m-am oprit niciodată. Erau trei pachete pe zi. Asta în perioadele când nu aveam de scris! Când aveam de scris pentru Pro, cum ar fi Imnul Pro-ului sau alte proiecte, fumam cinci pachete. Îngrozitor de mult”, a spus Busu.

“Eu dacă sfătuiesc pe cineva acum să nu fumeze şi să trăiască mai în echilibru, nu o să mă asculte nimeni. Sfaturile bune pe care le dă cineva nu sunt luate în seamă. Trebuie să treci prin aşa ceva ca să iei în seamă. Nici eu nu aş fi luat în seamă”, a declarat Florin Busuioc în urmă cu o lună în cadrul emisiunii “Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

Sursa foto: Pro Tv


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

SFANTUL NICOLAE, MOS NICULAE, MESAJE, URARI, FELICITARI, MESAJE SFANTUL NICOLAE, MESAJE MOS NICULAE, URARI MOS NICULAE, URARI SFANTUL NICOLAE Mesaje Moș Nicolae. Urări și felicitări pe care le puteți trimite de Moș Nicolae


horoscop 6 decembrie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 6 decembrie 2019. Taurii au parte de răsturnări de situație, iar Balanțele sunt recalcitrante la orice


mos nicolae, obiceiuri, traditii, sfantul nicolae, nicolae de myra Moș Nicolae. Obiceiuri și tradiții. Cine a fost Sfântul Nicolae


jjames bond, no time to die, trailer, video, No time to die. Primul trailer pentru viitoarea peliculă James Bond! Video