Mondo News

Ce își doresc vedetele autohtone de la Noul An 2018?

Luni, 01 Ianuarie 2018 13:35
Scris de: Vlad Economu
Ce își doresc vedetele autohtone de la Noul An 2018?

Ce își doresc vedetele autohtone de la Noul An 2018? Jurnaliștii de la cancan.ro au stat de vorbă cu câteva nume cunoscute din peisajul mioritic.  Andreea Marin, Gabriela Cristea sau Andra sunt numai câteva dintre numele care au dezvăluit  pentru sursa citată cu ce gânduri intră în 2018.

Anul 2017 s-a încheiat în forţă, iar 2018 a venit cu gânduri noi pline de speranţe pentru toţi oamenii.

1. Teo Trandafir – ”Nu am avut niciun plan de Revelion. Pentru mine Revelionul nu e o sărbătoare, ci o zi ca oricare alta. Dacă mă apucă ora 12:00 noaptea bine, dacă nu iar la fel! Nu-mi doresc nimic special de la 2018. La anul o să fac 50 de ani şi asta mi se pare suficient de emoţionant pentru mine”

2. Gabriela Cristea – ”De Revelion, am stat acasă cu Victoria pentru că ea e prea micuţă să meargă la petrecere, iar Tavi a fost la un eveniment la care a cântat. Spre dimineaţă ne-am reunit, căci noi petrecem Revelionul între 1 şi 2 noaptea. Oricum, nu suntem dispuşi acum să participăm la petreceri, tot ce ne dorim este să stăm cât mai mult împreună cu fiica noastră. Cu ea avem petrecere în fiecare zi”.

3. Andreea Marin – ”Îmi doresc de la anul 2018 sănătate, că-i mai bună decât toate!”

4. Andra – De Revelion, am avut două concerte, am petrecut pe scenă deci, în faţa oamenilor. Pentru 2018, vreau să repet şi să fac planuri pentru concertul AIEVEA din februarie, de la Sala Palatului, este primul lucru care îmi vine în minte legat de 2018. E un concert în care pun mult suflet, un spectacol complex, sper să depăşesc aşteptările fanilor mei. Mai lucrez şi la alte spectacole, pe plan profesional pregătesc multe surprize. Iar pe plan personal, sper ca toate lucrurile să meargă lin, de la sine, ca şi până acum. Îmi doresc ca Noul An să fie la fel de generos timpul cu noi, să apucăm să stăm cu cei dragi şi să lucrăm cu pasiune la proiectele noastre.

5. Cătălin Măruţă – De Revelion, am fost prezentator la unul dintre concertele la care cântă şi Andra, deci am petrecut seara dintre ani împreună, chiar dacă nu e modul clasic, ci pe scenă. Ştii vorba aia: fă ce-ţi place şi nu vei simţi că munceşti nicio zi din viaţa ta?! Eu fac ceea ce-mi place şi intenţionez să mă distrez la muncă la fel ca şi până acum, ca să nu simt meseria ca pe o povară, ci ca pe ceva ce îmi aduce multă bucurie şi satisfacţie. Sper ca 2018 să fie cel puţin la fel ca 2017. De la Noul An, îmi doresc să fiu sănătos şi să apuc să mă bucur de tot ce se întâmplă în viaţa mea, de copii şi de relaţia cu Andra, de prieteni şi de lucrurile noi pe care le văd sau le învăţ în fiecare zi.

Citește și:  CE ÎȘI DORESC VEDETELE DE CRĂCIUN? BIANCA DRĂGUȘANU, ANAMARIA PRODAN, NICOLETA LUCIU AU TOT FELUL DE PRETENȚII

6. Adina Buzatu – ”Aştept de la noul an sănătate, nu mai vreau să mai aud că e cineva bolnav şi echilibru. Nu mă aştept la lucruri materiale, mi-aş dori să văd pe stradă oameni mai fericiţi, zâmbitori. Sigur, întotdeauna există lucruri nu aşa de plăcute în viaţa fiecăruia, dar dacă privim partea plină a paharului, cu siguranţă avem motive de a mulţumi lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat. Asta îmi doresc în noul an, zâmbete, bucurie şi fericire”

7. Liviu Vârciu – ”Nu am facut nimic de Revelion, am stat acasă! De la 2018, îmi doresc să fiu fericit şi sănătos”

8. Raluca Bădulescu – ”Sunt cea mai fericită şi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele, aştept cu nerăbdare anul viitor, care va veni cu proiecte noi şi spectaculoase. Pe plan personal, va fi un an cu emoţii, Alex (n.r. băiatul ei) are treapta întâi anul acesta, îi ţinem pumnii, suntem foarte emoţionaţi şi îi ţinem pumnii. Doamne ajută să fie cu noroc şi sănătate multă!”

9. Connect-R – ”În noaptea de Revelion am făcut ce fac în fiecare an: am fost pe scenă! Am avut cinci cântări! Apoi, am rămas cu fetele la munte şi o să petrecem acolo o vacanţă de 5-6 zile. De la 2018 ne dorim energie şi forţă de muncă”

10. Marius Niţă – “Am avut parte de un revelion în sufrageria Romania TV, cum nu s-a mai facut in istoria televiziunii. A fost o petrecere-maraton, 15 ore de distracţe si momente unice, 200 de invitaţi, cei mai apreciaţi artişti, cantareti din toate zonele ţării, politicieni şi jurnaliştii România TV, toţi au intrat în hora revelionului de la România TV. Cât despre 2018, nu-mi doresc decât sănătate, restul e cancan”.

11. Betty Salam – ”De Revelion. am stat acasă la mine, în vila în care locuiam înainte, unde m-am mutat împreună cu Cătălin. Am vrut să fim împreună cu prietenii de Revelion, iar unii dintre ei nu aveau posibilităţi financiare să plece din Bucureşti, aşa că am decis să stăm cu ei. De la 2018 îmi doresc să fie mai bun decât 2017. Îmi doresc să am o carieră mai bună şi, înainte de toate, să am o relaţie mai OK cu Cătălin. Şi mai vreau să-mi deschid un magazin de haine, pentru că îmi place foarte mult asta”.

Sursă declarații: cancan.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie