Mondo News

Ce iPhone mai ieftin pregătește Apple pentru 2019

Vineri, 10 Mai 2019 16:32
Scris de: Vlad Economu
Ce iPhone mai ieftin pregătește Apple pentru 2019

Ultimele modele de iPhone apărute sunt destul de scumpe și nu sunt accesibile pentru toată lumea. Oamenii își doresc un iPhone mai ieftin, iar noua generație de iPhone XR, care va fi lansată în 2019, va încerca să satisfacă toate pretențiile utilizatorilor. Asta vedem dintr-o statistică: iPhone Xr a fost cel mai bine vândut smartphone Apple din ultimele două trimestre fiscale, scrie gsmarena.com.

Departe de a fi ieftin, iPhone Xr este cel mai accesibil gadget al companiei americane, iar interesul pentru un succesor care să continue trendul vânzărilor generoase este semnificativ.

Primele randări 3D cu dispozitivul au ajuns recent pe internet. Deși mai sunt câteva luni bune până la lansarea efectivă a telefonului, randările sunt în concordanță cu speculațiile din ultimele luni. Sunt destul de mari șanse să fie apropiate de realitate.

Partea din spate arată destul de similar cu cea de pe modelul iPhone XR din 2018. Diferența o fac camerele principale, care sunt în număr de două și sunt instalate pe un pătrat care iese un pic din afara carcasei.

Citește și: CÂTE ZILE TREBUIE SĂ MUNCEŞTI PENTRU A CUMPĂRA UN TELEFON PLIABIL GALAXY FOLD SAU UN HUAWEI MATE X

În ceea ce privește partea din față a telefonului, nu sunt schimbări. Vom avea același ecran de 6,1 inci, aceleași dimensiuni generale și, cu excepția îngroșării din dreptul camerei, o grosime un pic mai mică. Per ansamblu, se va integra în 7,8 milimetri și 8,5 milimetri în zona camerelor. În comparație, actualul iPhone XR are 8,3 milimetri.

Nu cunoaștem pentru moment particularitățile de captură ale noului smartphone. Este foarte probabil ca cele două camere să aibă multe în comun cu cele pe care le vedem pe actualul iPhone Xs. Pornind de la această premisă, vom vedea două camere de 12 megapixeli, una tele și una cu un câmp vizual standard. Camera frontală pentru Face ID și selfie-uri va rămâne neschimbată.

Ecranul ar putea fi ultimul LCD produs vreodată de Apple. Când vine vorba de lansare, modelul XR va fi, cel mai probabil, anunțat în septembrie 2019, la un an de la apariția modelului original.

Sursa foto: go4it


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 mai 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 mai 2019. Racii au parte de o nouă perspectivă, iar Vărsătorii sunt susținuți de cei dragi


robert pattinson , filme cu super eroi , filme dc , batman , catwoman , vanessa hudgens , mat reeves Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol


radu mazare, lacramioara toader, dorin toader, razbunare, afaceri, consul, madagascar Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție


bijuterii, zodii, horoscop, accesorii, preferinte Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte