Mondo News

Ce cred bărbații, cu adevărat, despre femeile care înjură

Joi, 25 Ianuarie 2018 12:51
Scris de: Vlad Economu
Ce cred bărbații, cu adevărat, despre femeile care înjură

Chiar dacă suntem în 2018, femeile sunt catalogate în continuare drept „vulgare” sau „needucate” dacă înjură în public. Doamnele și domnișoarele încă primesc priviri dure dacă sunt auzite când înjură, notează metro.co.uk.

Iar reacțiile provin fie de la alte femei, fie din partea bărbaților. Mulți bărbați au mărturisit că se gândesc de două ori înainte să mai iasă la o întâlnire cu o femeie care înjură mult. Femeilor le mai este sugerat că nu sunt foarte atrăgătoare atunci când folosesc cuvinte și expresii vulgare. Deoarece par mult prea masculine dacă au un asemenea vocabular.

Totuși, o asemenea atitudine din partea bărbaților față de femeile care înjură a fost catalogată recent de către specialiști drept sexistă. Cel care a studiat comportamentele umane pentru a află mai multe despre toate acestea este Tony Thorne, de la King College din Londra.

El este de părere că, în ultimii ani, s-a resimțit o schimbare de roluri între femei și bărbați. Dar a precizat că domnii sunt ceva mai deschiși și acceptă mult mai ușor anumite situații în care s-ar putea regăși cu partenerele lor. Thorne a povestit că până acum bărbații puseseră un soi de monopol și pe partea lingvistică, pentru că acest rol le revenea tot lor și în ceea ce privește cuvintele urâte.

Tony Thorne a mai adăugat că în următorii ani și bărbații care până acum nu acceptau sub nicio formă să audă femeile cum înjură își vor schimbă părerea.

În momentul de față, însă, taberele sunt împărțite, pentru că unii bărbați consideră că e foarte vulgar că femeile să înceapă să înjure în situații în care, în mod normal, și ei ar face la fel. De asemenea, pe de altă parte, sunt și cei care spun că o femeie care înjură da dovadă de un caracter puternic, dar și că pare mult mai independența și hotărâtă în acțiunile sale.

Sursă foto: bbc


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 20 ianuarie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 ianuarie 2019. Gemenii primesc niște bani, iar Leii sunt destul de retrași


boo a murit, catel, pomeranian, probleme cardiace, boo, catel dragut Boo a murit! “Cel mai drăguț cățel din lume” avea 12 ani


mihai bobonete, bobita, las fierbinti, interventie chirurgicala, probleme, sanatate Mihai Bobonete alias ‘Bobiţă’ din Las Fierbinţi, anunţ trist pentru fani! Problemele de sănătate îl vor ţine imobilizat la pat o perioadă


luna sangerie, eclipsa totala luna, eveniment astronomic, observator astronomic, ianuarie 2019, 20-21 ianuarie, Luna sângerie. O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie