Mondo News

Cazul Cristian Boureanu, la indigo! Un patron de fotbal celebru de la noi a dat cu flit poliţiştilor

Miercuri, 12 Septembrie 2018 12:09
Scris de: Vlad Economu
Cazul Cristian Boureanu, la indigo! Un patron de fotbal celebru de la noi a dat cu flit poliţiştilor

Să nu credeți că doar Cristian Boureanu este singurul care nu ascultă de poliţie şi se crede regele şoselelor, ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa. O altă figură cunoscută din România a ajuns pe mâna poliţiei. Un fost patron de club de fotbal a fost protagonistul unor scene uluitoare, care nu-i fac deloc cinste, iar paparazzii Spynews.ro l-au prins în fapt.

Vasile Şiman, pentru că despre el este vorba, fostul patron al clubului Sportul Studenţesc, a fost prins ziua în amiaza mare de oamenii legii. Vasile Şiman a uitat şi de ceilalţi participanţi la trafic şi şi-a făcut de cap pe străzile Capitalei. Poliţiştii vigilenţi, însă, nu au stat pe gânduri şi l-au tras imediat pe dreapta. Paparazzii Spynews.ro au obţinut imagini în exclusivitate cu momentul în care Vasile Şiman a fost oprit.

Aşa cum era de aşteptat, lui Vasile Şiman nu i-a picat deloc bine, iar atitudinea sa faţă de oamenii legii a lăsat de dorit. Deşi poliţistul ajuns lângă maşina sa l-a rugat să se legitimeze, acesta a refuzat categoric. Ba chiar a părut foarte indiferent şi a început să dea tot felul de telefoane.

Citește și: ȘOC LA INSULA IUBIRII! O CONCURENTĂ DIN NOUL SEZON, ARESTATĂ!

La un moment dat, poliţistul care l-a oprit a dat semne că este foarte nervos din cauza felului în care era tratat de Vasile Şiman şi chiar a fost nevoit să cheme întăriri pentru a-l ajuta. Pe lângă maşina de poliţie care se afla iniţial la faţa locului un alt echipaj a sosit imediat, urmat şi de un alt poliţist pe motocicletă. Lucrurile nu s-au rezolvat în niciun fel, însă, iar Vasile Şiman a fost dus la audieri.

Deşi a fost prins încălcând legea, Vasile Şiman se consideră nevinovat şi nu recunoaşte nimic din ce este acuzat. Nu aceeaşi părere o au şi oamenii legii.

“Tu crezi că eşti Vasile Şiman şi eşti vreun şmecher? Stai liniştit că ai fost cu Sportul Studenţesc”, i-a transmis poliţistul destul de nervos. “Ce s-a întâmplat?”, a fost întrebarea pentru Vasile Şiman, însă răspunsul a venit destul de sec şi cuminte, parcă. “Nu s-a întâmplat nimic”, a răspuns Vasile Şiman. Am vrut să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat chiar de la oamenii legii. “A depăşit coloana, a trecut pe roşu şi o să meargă la audieri”, a spus poliţistul.

Sursa text: spynews.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 februarie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 februarie 2019. Peștii au parte de răsturnări de situație, iar Vărsătorii au chef de distracție


femei, podul mogosoaia, perioada interbelica, interdictie, motiv De ce nu aveau voie femeile să treacă pe jos pe Podul Mogoșoaia?


google chrome, extensie, alerta, furturi, date acces Google Chrome va avea o extensie care alertează utilizatorii în cazul furtului datelor de acces


will smith, laurence fishburne, men in black, keanu reeves, the matrix, independence day Will Smith a dezăluit de ce a refuzat să joace în “Matrix”. Motivul recunoscut după ani de zile! Video