Mondo News

Cătălin Cazacu schimbă iubitele ca pe șosete! Sportivul le-a înșelat pe Ana Roman și Cream cu o știristă

Miercuri, 11 Iulie 2018 14:17
Scris de: Vlad Economu
Cătălin Cazacu schimbă iubitele ca pe șosete! Sportivul le-a înșelat pe Ana Roman și Cream cu o știristă

Cătălin Cazacu învârte femeile mai rău ca pe motociclete! A ieşit de la “Exatlon” cu gândul la Claudia Pavel, s-a împăcat şi cu fosta, Ana Roman, cea pe care o lăsase acasă tristă şi neconsolată când a plecat în Dominicană. Dar iată că nu i-a fost fidel niciuneia, căci le-a lăsat baltă şi s-a cuplat cu Ilinca Obădescu, ştiristă la Kanal D, notează click.ro.

Nu are milioane de euro în conturi, nu are vreun bolid de lux şi nici nu e plin de muşchi, dar cu toate acestea femeile trag la Cătălin Cazacu ca muştele la miere. A avut o relaţie de câţiva ani cu Maria Simion, prezentatoarea de la Antena Stars, de care s-a despărţit la începutul anului 2016, iar de-atunci a avut relaţii cu femei mai puţin celebre.

Însă anul acesta s-a trezit într-un megascandal din cauza femeilor cărora le-a fost infidel. În februarie, când celebrul motociclist se afla în Republica Dominicană la filmările ”Exatlon”, de la Kanal D, a avut parte de un scandal monstru din partea iubitei sale Ana Roman, pentru că flirta pe faţă cu Claudia Pavel. Atunci, sexoasa brunetă a luat decizia să se despartă de el, mai ales că trecuse prin experienţa dramatică a unui avort.

Iată că după ce a ieşit din emisiune, Cazacu nu a renunţat la Ana şi a reluat relaţia cu ea. Însă nici năravul nu şi l-a schimbat, pentru că nu a putut sta departe nici de Claudia Pavel, alias Cream, cântăreaţa făcându-i declaraţii pe la tv.

Citește și: LISA ANN, CELEBRA ACTRIȚĂ PORNO A SUSȚINUT UN SHOW EROTIC ÎN ROMÂNIA! ȘI S-A DEZBRĂCAT DE SECRETE ÎNTR-UN INTERVIU SAVUROS

Fiecare a crezut că este iubita motociclistului, dar de fapt amândouă erau înşelate. Don Juan a mers pe burtă şi s-a cuplat cu Ilinca Obădescu, prezentatoarea ştirilor de la acelaşi post, Kanal D.

”Cătălin şi Ilinca s-au combinat în urmă cu trei săptămâni, însă el a preferat să menţină în paralel relaţia cu Ana. Îi scria Anei încontinuu cât o iubeşte şi voiau să se mute împreună, însă ea a aflat de existenţa Ilincăi şi s-a lămurit că este un mincinos înnăscut. A fost cu amândouă la mare şi a reuşit să facă salturi de la una, la cealaltă. Sâmbătă a dus-o pe Ana la Neversea, iar duminică pe Ilinca. Vom vedea cât îl ţine dragostea cu Ilinca, pentru că el e un afemeiat, merge în paralel cu mai multe femei şi le minte pe toate. Are un caracter destul de îndoielnic”, a declarat pentru Click! o sursă din preajma vedetei tv.

Relaţia cu şatena este deja asumată, iar Ilinca a recunoscut amorul cu campionul la motociclism. “Este un inceput frumos. Suntem în perioada în care ne cunoaştem, ne apropiem. Cred ca relaţiile adevărate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aş vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim”, a declarat Ilinca, pentru postul la care lucrează.

Sursa foto: kanal d


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis