Mondo News

Cât a costat plecarea lui Mario Iorgulescu din România! Suma cheltuită de șeful LPF

Miercuri, 25 Septembrie 2019 15:54
Scris de: Vlad Economu
Cât a costat plecarea lui Mario Iorgulescu din România! Suma cheltuită de șeful LPF

Părinții lui Mario Iorgulescu ar fi plătit o suma fabuloasă, de peste 60.000 de euro,  pentru transferul băiatului lor cu o ambulanță aeriană într-o clinică din străinătate, anunță antena3.ro.

Astfel, potrivit unor noi surse, fiul lui Gino Iorgulescu a fost transportat în secret cu un avion care aparține  Ministerului Sănătăţii din Turcia. Ambulanța aeriană a aterizat pe aeroportul Băneasa încă de vineri și a staționat câteva zile acolo.

Citește și: MAMA LUI MARIO IORGULESCU A CEDAT NERVOS! MESAJ DUR POSTAT DE ACEASTA PE FACEBOOK

Mario Iorgulescu a fost transportat luni  la o clinică din Milano cu această ambulanță aeriană, închirierea unei astfel de aeronave fiind extrem de costisitoare, între 7.000 și 10.000 de euro pe ora. Un zbor din București la Milano durează  trei ore, costurile ridicându-se  la 30.000 de euro. Dacă se iau  în calcul cazurile în care sunt plătite retururile, suma ar fi dublă.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție