Mondo News

CASTIGATOR NEXT STAR 13 NOIEMBRIE 2014. Lora si Connect-R duel de zile mari, la tambal

Joi, 13 Noiembrie 2014 12:41
Scris de: Ioana Alexandra
CASTIGATOR NEXT STAR 13 NOIEMBRIE 2014. Lora si Connect-R duel de zile mari, la tambal

Next Star, cea mai interesanta emisiune muzicala dedicata copiilor, prezentata de o televiziune din Roamnia are parte de o editie incendiara.

Joi, 13 noiembrie, ineditul este la el acasa din momentul in care Lora si Connect-R decid sa se transforme din jurati in concurenti.

Scopul lor a fost aducerea in atentia publicului a stilului folcloric, reprezentat cu cinste si la nivel de juriu, de Maria Carneci.

Lora si Connect-R au urcat pe scena pentru a canta la tambal, instrument pe care Connect-R nu l-a incercat niciodata.

NEXT STAR 1

Cei doi jurati au gasit insa foate repede calea spre reusita: abordarea melodiei cu o atitudine adecvata.

„Hai Lora si tu! Totul e din atitudine, nu trebuie sa stii sa canti foarte bine”, a glumit Connect-R la „Next Star”.
Lora nu va sta pe ganduri, va accepta provocarea lui Connect-R si-l va da la o parte pe colegul sau de la tambal. Ce a urmat ramane de vazut la „Next Star” in editia de joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, Andrada ii va impresiona pe jurati cu o piesa extrem de dificila, „Adagio”, a Laurei Fabian, iar Aiana Maria, pustoaica in varsta de cinci ani ii va ridica pe Lora, Connect-R, Pepe, Maria Carneci si Vasile Muraru de pe scaune si ii va determina sa urce pe scena sa cante si sa danseze alaturi de ea.

NEXT STAR 2

Copiii extraordinari ai romanilor le vor face si de data aceasta misiunea grea juratilor pentru ca numere de dans, teatru, muzica usoara si populara vor face spectacol pe scena show-ului „Next Star”.

Sursa stire: spynews.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

cauza, motiv real, asteroid, disparitie, dinozauri Oamenii de știință au dezvăluit adevărata cauză care a dus la dispariția dinozaurilor acum 66 de milioane de ani


iarna, zapada, absenta, inversiune termica, anm, romica jurca De ce avem o iarnă fără zăpadă. Cunoscutul meteorolog Romica Jurcă explică


pornhub, judecata, acuzatie, subtitrare Motivul halucinant pentru care site-ul Pornhub a fost dat în judecată!


marea britanie, meghan markle, boala, anxietate, insomnie Motivul real pentru care ducii de Sussex renunță la îndatoririle regale! Meghan Markle este grav bolnavă