Mondo News

Câștigător finala X Factor 2018. Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018! Video

Luni, 24 Decembrie 2018 11:17
Scris de: Vlad Economu
Câștigător finala X Factor 2018. Cine este Bella Santiago, câștigătoarea X Factor 2018! Video

Câștigător finala X Factor 2018. Bella Santiago este fericita câștigătoare a X Factor 2018, cea care a reușit să plece acasă cu marele premiu de 100.000 de euro. Filipineza din echipa Deliei a avut adversari extrem de bine pregătiți, și anume cele două finaliste din echipa lui Ștefan Bănică, Doinița Ioniță și Ioana Bulgaru, și Cristian Moldovan, din echipa lui Carla’s Dreams.

Bella Santiago s-a mutat în România în anul 2016 pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață și a reușit să-i impresioneze cu vocea sa pe toți cei care au ascultat-o. Unul dintre cei care a crezut din prima în talentul său a fost solistul trupei Jukebox, alături de care a participat la Selecția Națională Eurovision 2018, cu piesa „Auzi cum bate”. Cei doi au fost la doar un pas de a ne reprezenta țara la Eurovision.

Citeste si:  RĂZBOI TOTAL ÎNTRE MARIAN GODINĂ ȘI MIRCEA BADEA! REPLICA DURĂ A POLIȚISTULUI

Câștigătoarea X Factor 2018 a avut parte și de un alt moment extrem de important din viața ei în această lună. La începutul lui decembrie, Bella s-a căsătorit cu iubitul ei român, Nicolae Ionuț Grigorie. ”Sunt foarte fericită şi emoţionată. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. L-am întrebat dacă vrea să fie cu mine până vom avea părul alb şi el a zis DA“, povestea Bella în acel moment.

Cu toate că are toate motivele din lume să zâmbească și să fie fericită, Bella Santiago are și un lucru care nu-i dă pace. Fiica ei de șapte ani este departe de ea, aceasta locuind în Filipine alături de bunica sa. Tocmai de aceea planul Bellei este să-și aducă copilul în România în primăvara anului viitor.

Sursa foto: facebook / Bella Santiago


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 iulie 2019, horoscop azi, horoscop marti, horoscop zilnic Horoscop 16 iulie 2019. Leii au multă treabă la serviciu, iar Peștii au parte de discuții contradictorii


ion tiriac, ion maurer, jean maurer, secret, colectie arme, colectie tablouri Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui Ion Țiriac, dezvăluit de fiul unui fost premier


british shorthair, pisica, rasa, cea mai veche rasa, ursulet plus Această pisică este socotită drept cea mai veche rasă din lume!


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a făcut infarct! Este internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca