Mondo News

Casa Regală a României rămâne în Palatul Elisabeta

Joi, 01 Februarie 2018 18:52
Scris de: Vlad Economu
Casa Regală a României rămâne în Palatul Elisabeta

Casa Regală a României a ajuns la o înțelegere cu Guvernul și rămâne în Palatul Elisabeta! În februarie, conform legii, Casa Regală trebuia să restituie Palatul Elisabeta, dar principesa Margareta a cerut să plătească o chirie lunară pentru a rămâne în palat, informează Antena 3.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, declara că susţine în continuare proiectul referitor la noul statut al Casei Regale. Liderul PSD menţiona însă că decizia în privinţa Palatului Elisabeta va fi luată de Guvern.

“Nu renunţăm la acest proiect (privind statutul Casei Regale – n.r.)”, a afirmat Dragnea, întrebat în legătură cu proiectul iniţiat împreună cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Liviu Dragnea a precizat, referitor la faptul că în februarie Casa Regală trebuie să restituie Palatul Elisabeta, că în acest caz va fi o decizie a Guvernului.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate