Mondo News

Carnagiu! Piața crypto monedelor pierde, peste noapte,16 miliarde de dolari

Vineri, 07 Decembrie 2018 12:43
Scris de: Vlad Economu
Carnagiu! Piața crypto monedelor pierde, peste noapte,16 miliarde de dolari

Peste noapte, piața crypto monedelor a pierdut aproximativ 16 miliarde de dolari din evaluarea sa, întrucât a scăzut de la 123 miliarde la 107 miliarde de dolari. Pentru prima dată din mai 2017, prețul Ethereum a scăzut în jurul a 80 de dolari, pierzând toate câștigurile înregistrate de la sfârșitul anului trecut.

Prețul Bitcoin Cash a scăzut la o cifră de două cifre, la 94 $ pentru prima dată în istoria sa de 16 luni. În august 2017, Bitcoin Cash a debutat cu un preț care a variat de la 2.000 $ la 4.000 $. Pe 6 decembrie, CCN a raportat că o scădere suplimentară pentru Bitcoin (BTC) de până la 3.000 de dolari, o micșorare inevitabilă, din cauza vânzărilor intense pe parcursul ultimei luni. În acel moment, analistul tehnic DonAlt, a spus că o scădere la 2.900 de dolari ar putea deveni o posibilitate.

În ceea ce privește Ethereum (ETH), care a înregistrat cea mai mare scădere în rândul tuturor crypto monedelor importante de pe piață în ultimele patru – cinci săptămâni, analistul a declarat că activele demonstrează în prezent o slăbiciune bazată pe aproape orice indicator tehnic: pentru a atrage din nou interesul. A luat partea inferioară, directă în sprijinul zilnic. O închidere puternică zilnică astăzi ar deschide câteva posibilități de lungă durată. “

Citește și: 29% DINTRE LIBER PROFESIONIȘTI DORESC SĂ FIE PLĂTIȚI ÎN CRYPTO MONEDE

În cazul în care activele digitale Bitcoin și activele digitale mari au scăzut inițial la jumătatea lunii noiembrie, unii analiști, inclusiv DonAlt, au sugerat că volumul redus al activelor se referă la faptul că, fără un volum semnificativ de vânzări și o presiune de vânzare, vânzarea crypto monedelor va scade drastic.

Volumul activelor digitale majore nu și-au revenit niciodată în ultimul lună și, pe măsură ce presiunile de vânzare au crescut, iar valoarea crypto monedelor a început să scadă cu mari marje. Începând cu luna decembrie, doar Bitcoin a reușit să evite o scădere mai mare de 85% față de valoarea maximă de până la 19.500 $.

Ripple (XRP), EOS (EOS), Stellar (XLM) și Bitcoin Cash (BCH) au scăzut cu mai mult de 91% față de valorile lor de vârf, BCH fiind în scădere cu 97%. Pe parcursul ultimilor nouă ani, piața crypto monedelor a experimentat cinci corecții majore, cu o scădere de 85% a valorii în medie. Pentru ca Bitcoin să înregistreze o scădere de 85% față de nivelul ridicat, prețul său ar trebui să scadă la 2.950 de dolari.

Piața crypto se află într-un moment crucial și, în timp ce Bitcoin a scăzut la un nou nivel anual, acesta rămâne în continuare mai puțin de 85% față de nivelul său minim. Dacă activele digitale continuă să demonstreze o lipsă a activității de tranzacționare, o bază adecvată ar putea dura mai mult timp pentru a fi stabilită chiar și într-un interval de preț mai mic.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 mai 2019. Berbecii au noroc chior, iar Balanțele au de luat o decizie importantă


adi minune, cosmin contra, refuz, umilinta, dedicatie Adi Minune i-a dat cu flit selecționerului Cosmin Contra într-un restaurant de fițe din Capitală


cristian tudor popescu, gica hagi, atac dur, vot, hent, alegeri europarlamentare Cristian Tudor Popescu șterge pe jos cu Gică Hagi: ”Regele” n-are treabă cu țara. Votul e cu mâna, e henț!


emeli sande, Extraordinary being, single, lansare, video, youtube Emeli Sandé a lansat un nou single, ‘Extraordinary being’! Video