Mondo News

Carmen Șerban și-a scos casa la vânzare! Suma babană pe care o solicită artista

Vineri, 02 Februarie 2018 11:07
Scris de: Vlad Economu
Carmen Șerban și-a scos casa la vânzare! Suma babană pe care o solicită artista

Carmen Șerban se pregăteşte să se mute din locuinţa actuală pe care a amenajat-o după gusturile ei extravagante, informează Antena 1. Deşi a cheltuit 6.000 de euro doar pentru tapet, solista nu regretă că a făcut această investiţie costisitoare în contextul în care se casa va fi scoasă la vânzare.

Carmen Şerban s-a implicat trup şi suflet în lucrările de amenajare ale casei în care locuieşte, dar acum îşi doreşte să se mute. Cântăreaţa a povestit că tapetul său este din Italia, dar şi că dormitorul şi holul au costat-o aproximativ 6.000 de euro. Solista nu s-a uitat la bani când s-a decis să modernizeze casa, aşa că acum nu este de mirare că locuinţa ei valorează 200.000 de euro.

“E un tapet din Italia. Îmi plac lucrurile originale, iar tapetul a fost lipit cu mâna mea. E aproape 250 de euro o rolă. Dormitorul şi holul m-au costat 6.000 de euro. Eu oricum intenţionez să mă mut”, a spus artista la Antena 1.

Sursa foto: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!