Mondo News

CARMEN IOHANNIS isi va continua cariera de profesor

Marti, 01 Septembrie 2015 16:53
Scris de: Vlad Economu
CARMEN IOHANNIS isi va continua cariera de profesor

CARMEN IOHANNIS, sotia presedintelui Romaniei, a depus o cerere oficiala pentru a-si prelungi cariera de profesor de limba engleza la Colegiul National Gheorghe Lazar din Sibiu, care va fi pazit in continuare de agentii SPP.

“Cum doamna CARMEN IOHANNIS are peste 25 de ani vechime si gradul 1 didactic, legislatia ii poate permite sa aiba o norma de 16 ore saptamanal. Aceasta a optat pentru o jumatate de norma, iar conducerea a aprobat 8 ore, deci ramane cu doua clase. Urmeaza sa stabilim care este orarul, insa cred ca profesoara CARMEN IOHANNIS va veni doua zile pe saptamana la ore”, a declarat Gabriel Negrea, directorul Colegiului National Gh. Lazar din Sibiu, informeaza postul B1 TV.

CITESTE SI: ACUZATII INCREDIBILE LA ADRESA LUI CARMEN IOHANNIS! SOTIA PRESEDINTELUI A FOST COMPARATA CU ELENA CEAUSESCU

Conform informatiilor aparute in mass-media, sotii CARMEN si KLAUS IOHANNIS fac naveta intre Bucuresti si Sibiu, iar uneori coloana oficiala blocheaza circulatia pe Valea Oltului, intinzand la maximum nervii soferilor.

O astfel de situatie a fost dezbatuta duminica pe Facebook, atunci cand sotii IOHANNIS au trecut pe langa masinile blocate in trafic pe parcursul mai multor kilometri pe Valea Oltului folosind mai multe masini oficiale, plus antemergator si ambulanta.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS SI PRIMA DOAMNA AU FOST HUIDUTI LA FESTIVALUL GEORGE ENESCU

Sursa foto: jurnalul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul