Mondo News

Carmen Dan îi dă o replică dură lui Mihai Tudose: Bădăran, oportunist, securist. E plină politica de domnișori frustrați!

Marti, 23 Aprilie 2019 10:34
Scris de: Vlad Economu
Carmen Dan îi dă o replică dură lui Mihai Tudose: Bădăran, oportunist, securist. E plină politica de domnișori frustrați!

Carmen Dan i-a răspuns, marți, lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a caracterizat-o drept „mincinoasă, agresivă și incompetentă”. Ministrul spune că Mihai Tudose este ‘bădăran, oportunist, securist’.

“Nu as vrea sa lungim acest subiect, zicerile domnului Ioniță. E un domn care și-a dorit sa fie personaj si a prins culoar. A ținut morțis să se penibilizeze si domnul Tudose. E plină politica de domnisori frustrati care asa stiu sa se lupte cu femeile. Badaran, oportunist, securist, nu neaparat in ordinea asta”, a spus Carmen Dan.

Seful DGA, Cătălin Ioniță, sustine ca ministrul de Interne vrea sa il schimbe din functie, aceasta fiind de fapt reorganizarea Directiei Generale Anticoruptie dorita de Carmen Dan. Mai mult, Ionita spune ca in 2018 a refuzat numirea in functia de sef al IGPR. Desi la acel moment Mihai Tudose a lansat aceasta ipoteza, Ionita nu a facut nicio precizare publica, preluând, dupa înlocuirea premierului, postul.

Citește și: ȘEFUL DGA, CĂTĂLIN IONIȚĂ, A TRANSMIS O SCRISOARE DESCHISĂ ÎN CARE ÎI FACE PRAF PE MINISTRUL CARMEN DAN ȘI FOSTUL PREMIER MIHAI TUDOSE

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 mai 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 mai 2019. Scorpionii se mobilizează, iar Capricornii fac o analiză la rece


marea britanie, viol, romani, condamnare, parcare, jersey, Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol


mihaela-radulescu-465x215 Scandal la Pro Tv! Pe cine a agresat fizic Mihaela Rădulescu: Este inuman ce a făcut!


google, restrictie, huawei, android, dispozitive Google a restricționat accesul dispozitivelor Huawei la Android