Mondo News

Care Jennifer Aniston? Brad Pitt este fascinat de o profesoară! Foto în articol

Sambata, 07 Aprilie 2018 15:47
Scris de: Vlad Economu
Care Jennifer Aniston? Brad Pitt este fascinat de o profesoară! Foto în articol

Brad Pitt este îndrăgostit de Neri Oxman, de 42 de ani, arhitectă şi profesoară la Massachusetts Institute of Technology (MIT). Aceasta este şi cântăreaţă de muzică rock.

Starul de 54 de ani petrece mult timp împreună cu această femeie, născută în Haifa, Israel. Amândoi sunt pasionaţi de arhitectură şi se înţeleg de minune. Brad Pitt aşteaptă însă să se finalizeze divorţul de Angelina înainte de a ajunge la o relaţie amoroasă cu Neri.

brad-neri

Ea a fost măritată cu compozitorul argentinian Osvaldo Golijov. Brad Pitt a fost însurat cu Jennifer Aniston, între 2000 şi 2005,  şi cu Angelina Jolie din 2014 până în 2016.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!