Mondo News

Care candidat la alegerile prezidențiale are de câștigat în urma scandalului crimelor de la Caracal

Luni, 19 August 2019 10:21
Scris de: Vlad Economu
Care candidat la alegerile prezidențiale are de câștigat în urma scandalului crimelor de la Caracal

Ion Cristoiu a dezvăluit, duminică, la Antena 3, care candidat la alegerile prezidențiale are de câștigat mai mult în urma evenimentelor dramatice petrecute la Caracal.

Potrivit jurnalistului, prelungirea cazului îi servește lui Klaus Iohannis. “Este o mare ciudățenie în desfășurarea acestei anchete. Eu nu cred că pot fi atât de mulți proști în același timp și în același caz. Nu cred! Acest caz nu presupune prea mare inteligență investigatoare. (…)

Nu vi se pare ciudat că parcă anchetatorii au interesul să țină în atenția publică această anchetă? (…) Prelungirea lui poate servi lui Klaus Iohannis pentru că noi nu mai discutăm nimic despre ceilalți candidați. O să ne trezim cu turul I și o să discutăm tot despre asta.

E un mare dezavanjaj pentru ceilalți candidați, pentru că noi îl știm pe el, l-am văzut de cinci ani, dar nu vom vedea în perioada următoare nimic din ce spun ceilallți candidați”, a spus Ion Cristoiu.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”