Mondo News

Caraș-Severin. Accident grav soldat cu un mort și patru răniți

Sambata, 20 Iulie 2019 13:38
Scris de: Vlad Economu
Caraș-Severin. Accident grav soldat cu un mort și patru răniți

O persoană a murit și alte patru au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs în judeţul Caraş-Severin, pe varianta ocolitoare a orașului Caransebeş. În zonă, traficul se desfășoară alternativ, pe o bandă, scrie Mediafax.

Centrul Infotrafic a anunțat, sâmbătă, că în judeţul Caraş-Severin, pe DN 6 – varianta ocolitoare a orașului Caransebeş, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii, prin dirijarea poliţiei rutiere.

ISU Caraș-Severin a anunțat că cele patru persoane rănite sunt conștiente, iar trei au fost duse la spitalul din Caransebeș, în timp ce cea de-a patra a refuzat transportul. O a 6-a persoană implicată în accident a suferit un atac de panica și a primit primul ajutor la locul accidentului.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nadia comaneci, fuga, romania, detalii, decembrie 1989, Nadia Comăneci, detalii neștiute despre fuga din țară: ”Am sărit 7 garduri ghimpate. Nu alergați, că vă împușcă!”


What`s Up, scandal, politie, marius ivancea, bataie, alina badea, violenta domestica, retinere What`s Up în mijlocul unui scandal monstru! Artistul a ajuns încătușat la secția de poliție


horoscop 10 decembrie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 10 decembrie 2019. Vărsătorii au un musafir nepoftit, iar Balanțele se integrează în orice mediu


alexandru huidu, frate serban huidu, bataie, bebica, clanul stoaca, club de fite Fratele lui Șerban Huidu, bătut de un membru al Clanului Ștoacă! L-a trimis la somn