Mondo News

Candyman este noul Hugh Hefner! Secretul milionarului care găzduiește orgii non-stop

Sambata, 10 Februarie 2018 12:38
Scris de: Vlad Economu
Candyman este noul Hugh Hefner! Secretul milionarului care găzduiește orgii non-stop

Milionarul australian Candyman este catalogat drept „noul Hugh Hefner”, după moartea regretatului fondator Playboy. Cea mai scumpă petrecere organizată de Travers Beynon, poreclit Candyman, l-a costat pe acesta 360 de mii de lire. A avut loc în vila acestuia din Helensvale, în Australia, acolo unde de cele mai multe ori se regăsesc doar femei dezbrăcate, notează The Sun.

Pe lângă acestea, milionarul se bucură de un stil de viață cât se poate de nonconformist, pentru că în vila sa organizează de cele mai multe ori și orgii, iar femeile care participa la clipele de desfrâu sunt adevărate bombe sexy.

Candyman mai are o colecție impresionantă de Rolls Royce-uri, pe care le afișează din când în când în postările sale de pe Instagram. Tot acolo își ține la curent fanii cu ultimele cuceriri în materie de femei și susține că în fiecare noapte doarme alături de cel puțin patru domnișoare.

Acesta a devenit celebru după ce toată lumea a putut vedea felul în care se distrează de obicei și au apărut imagini de la ultima să petrecere. Imediat după ce filmulețele au devenit virale, el și-a căpătat renumele de „noul Hugh Hefner”.

Travers Beynon are și o avere impresionantă, despre care însă nu dezvăluie foarte multe niciodată. Nimeni nu știe cât valorează de fapt milionarul care a moștenit afacerea cu tutun a părinților săi.

Secretul lui Candyman

Însă, Candyman are și un mare secret, așa cum susțin toate domnișoarele care ajung să petreacă momente intime cu el. Bărbatul celebru e însurat și are patru copii, dar acest lucru nu îl împiedică să se bucure de stilul de viață pe care cu siguranță nu foarte multe femei l-ar accepta.

Soția sa, pe nume Taesha, are 26 de ani și a acceptat faptul că renumitul Candyman nu poate să îi fie fidel unei singure femei. „Să fii un playboy milionar și burlac pe deasupra e ceva simplu! Încercați să faceți ce fac eu”, spunea Candyman la un moment dat, referitor la mariajul său.

Milionarul originar din Queensland își împarte vila estimată la o valoare de 12.5 milioane de lire cu soția sa și cei patru copii pe nume Valentino (18 ani), Lucciana (15 ani), Velicia (6 ani) și Serafina (5 ani). Candyman e mereu înconjurat de alte zeci de femei, dar și de iubita sa pe nume Nisha Downes, în vârstă de 21 de ani.

Sursă traducere: ciao


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

irina rimes, vocea romaniei, iubit, cristian comaroni, poveste dragoste Cu cine se iubeşte Irina Rimes, după divorţul dureros prin care a trecut


barbat an 2018, barbatul anului 2019, unica, smiley Surpriză! Cine a fost desemnat Bărbatul anului 2018 în România și cât de bogat este


exatlon 2018, castigator, editia a doua, finala exatlon 2018, premiu, Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ, Beatrice Olaru Câștigător Exatlon 2018. Azi aflăm cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro! Cine sunt pretendenții


horoscop 16 decembrie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 decembrie 2018. Leii sunt irezistibili, iar Taurii nu trebuie să se lase influenţaţi de nimeni