Mondo News

Campanie publicitară controversată în România. Biscuiți promovați cu imaginea lui Hitler!

Miercuri, 03 Aprilie 2019 18:35
Scris de: Vlad Economu
Campanie publicitară controversată în România. Biscuiți promovați cu imaginea lui Hitler!

Campanie controversată a unei firme producătoare de biscuiţi din România. Compania a decis să folosească imaginea lui Hitler pentru a-şi promova produsele. Sub forma unor concursuri de cultură generală, firma şi-a alăturat produsele imaginilor cu fostul dictator german.

Utilizatorii Facebook sunt întrebaţi unde s-a născut Hitler sau de ce a construit Hitler o clădire lungă de 4,5 kilometri.  În mod paradoxal, dintre zecile de răspunsuri primite, doar un utilizator s-a declarat oripilat de modul în care a ales firma să îşi facă publicitate.

”Fără îndoială este o încălcare a legii 217/2015, care la art. 5 spune că fapta persoanei de a promova în public cultul persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni de genocid se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi”, a declarat istoricul Marius Oprea pentru Antena 3.

Sursa foto: captura Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video