Mondo News

București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video

, 15 Septembrie 2019 17:29
Scris de: Vlad Economu
București. Un individ a încercat să omoare casiera unei benzinării! Video

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut, duminică, după ce a alimentat într-o benzinărie din București, a refuzat să plătească și a amenințat casiera, cerându-i bani. Individul a urmărit-o și a accelerat spre un grup de oameni dintr-o spălătorie, apoi a fugit, fiind prins în Călărași, pe autostradă.

Potrivit Poliției Capitalei, individul de 42 de ani a mers, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, într-o benzinărie, a alimentat și a refuzat să plătească, amenințând casiera și cerându-i bani. Polițiștii Secției 11 fost sesizați prin apel la 112 despre faptele bărbatului, informează Antena 3.

Femeia amenințată a fugit să ceară ajutor, încercând să se adăpostească în interiorul unei spălătorii auto din apropiere. „Bărbatul a urmărit-o, cu mașina, ar fi încercat să o lovească, după care ar fi accelerat și s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau la o masă, în fața spălătoriei. Acestea au reușit să se ferească, bărbatul lovind o masă și rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit”, informează Poliția Capitalei.

În urma cercetărilor desfășurate, bărbatul a fost identificat, fiind depistat în județul Călărași, pe autostradă. Acesta a fost adus pentru audieri la Poliția Capitalei, iar procurorul criminalist a dispus reținerea sa, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă, mai anunță sursa citată.

Bărbatul este cercetat pentru tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Totodată, i-au fost recoltate probe pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Video poate fi urmărit AICI.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…