Mondo News

București. Un bărbat s-a prezentat la Poliţie, anunţând că şi-a ucis soţia

Sambata, 09 Februarie 2019 11:47
Scris de: Vlad Economu
București. Un bărbat s-a prezentat la Poliţie, anunţând că şi-a ucis soţia

Un bărbat din sectorul 3 al Capitalei s-a prezentat sâmbătă dimineaţă la Poliţie, anunţând că şi-a ucis soţia.

“La data de 09.02.2019 , în jurul orei 08.00, s a prezentat la sediul Secţiei 10 Poliţie, un bărbat care a afirmat că şi a ucis soţia, în locuinţa lor comună  din sector 3. Urgent la fata locului au fost trimise echipe de ordine publică, care au constatat ca cele relatate se confirmă”, anunţă Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

A fost solicitat un echipaj SMURD, care a confirmat decesul femeii, în vârstă de 50 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. În acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut