Mondo News

București. Trei răniți au ajuns la spital după ce un șofer a lovit cu mașina un troleibuz

Vineri, 22 Martie 2019 11:50
Scris de: Vlad Economu
București. Trei răniți au ajuns la spital după ce un șofer a lovit cu mașina un troleibuz

Trei persoane au ajuns la spital în Capitală după ce șoferul unei mașini nu s-a asigurat când a făcut virajul stânga, nu a acordat prioritate și a lovit un troleibuz, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au transmis că șoferul unui autoturism care circula pe Bulevardul Dacia către Calea Moșilor, la intersecția cu Strada Polonă, ar fi efectuat virajul stânga către strada Mihai Eminescu și nu ar fi acordat prioritate unui troleibuz.

În urma accidentului, trei persoane, cu varste cuprinse între 21 și 42 de ani, au fost transportate la spital, fiind vorba de doi pasageri din troleibuz și un pasager din mașină. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru aproximativ 30 de minute, troleibuzele liniilor 79, 86 au fost blocate pe linie, anunță Societatea de Transport București, pe Twitter, potrivit Mediafax.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video