Mondo News

Bucuresti: Tentativă de omor lângă o stație de metrou! Autorul a scăpat

Vineri, 05 Ianuarie 2018 12:29
Scris de: Vlad Economu
Bucuresti: Tentativă de omor lângă o stație de metrou! Autorul a scăpat

Un tânăr a fost înjunghiat, joi seară, în părculețul de lângă stația de metrou Politehnică din București. Polițiștii au constatat că el a fost victima unei tentative de omor.

Tânărul, deși rănit, a reușit să sune la 112 și a anunțat că a fost înjunghiat în spate de un necunoscut, care a dispărut apoi în noapte. La față locului au ajuns ambulanță și polițiștii, iar bărbatul de 26 de ani a fost transportat la spital.

Victima a fost operată, iar după ce va fi găsit va fi găsit atacatorul va fi acuzat de tentativă de omor.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!