Mondo News

București. Tânăra polițistă, victima avansurilor sexuale a șefului său, a dat cărțile pe față: ”Mi-a cerut să-i arăt tatuajul dintre sâni”

Luni, 30 Septembrie 2019 17:32
Scris de: Vlad Economu
București. Tânăra polițistă, victima avansurilor sexuale a șefului său, a dat cărțile pe față: ”Mi-a cerut să-i arăt tatuajul dintre sâni”

Este scandal mare în Poliția Română, după ce o tânără polițistă a dezvăluit avansurile sexuale pe care i le-a făcut un superior. Poliția Capitalei a deschis deja o anchetă internă.

Gheorghe Ionașcu, comisar șef în cadrul unei secții de Poliție din Centrul Vechi, este acuzat de o tânără polițistă de avansuri sexuale. Cazul a fost prezentat, în exclusivitate, de Observator, la Antena 1, iar acum au ieșit la iveală detalii despre modul în care șeful se comporta cu una dintre tinerele polițiste.
 
”M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexual cu el spunând: <<Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?>>”, a spus fata, pentru Evenimentul Zilei.

Pentru ca fata a refuzat să dea curs avansurilor, comisarul șef a aplicat planul B: răzbunarea! Tânăra a explicat că imediat după ce i-a transmis lui Ionașcu să înceteze cu avansurile, comisarul șef a trecut de la propuneri indecente la răzbunare. ”A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a spus polițista, pentru sursa citată.

Sursa foto: Antena 1

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

costi mocanu, lpf, razvan burleanu, inlocuitor, gino iorgulescu Mutare surpriză! O fostă vedetă ProTV, ”împinsă” de Răzvan Burleanu, să preia șefia LPF


mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii