Mondo News

București. Restricții de trafic pentru un cros și o procesiune religioasă

, 14 Aprilie 2019 07:27
Scris de: Vlad Economu
București. Restricții de trafic pentru un cros și o procesiune religioasă

Traficul rutier va fi restricționat, duminică, în Capitală, pentru o procesiune religioasă și un eveniment sportiv, anunță Agerpres. Arhiepiscopia Romano-Catolică București organizează între orele 14:00 – 15:15 procesiunea religioasă “Duminica Floriilor”, pe traseul Biserica Franceză “Sacre Coeur” – Statuia Aviatorilor – bulevardul Aviatorilor – Piața Victoriei – Calea Victoriei – strada General Berthelot – Catedrala “Sf. Iosif”.

Deplasarea participanților se va face pe bandă 1 de circulație, în sensul de mers, atât pe bd. Aviatorilor, cât și pe Calea Victoriei, iar pentru buna desfășurare a evenimentului circulația rutieră va fi restricționată pe strada Cpt. Demetriade, între bulevardul Aviatorilor și strada Emil Pangratti, banda I de circulație, între orele 13:30 – 14:10, și pe strada General Berthelot, gradual, în funcție de sosirea participanților la Catedrala “Sf. Iosif”, precizează Brigada Rutieră.

“Brigada Rutiera va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor și solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic, să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv în cazul în care se afla în zone aglomerate, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic”, arată sursa citată.

Pe de altă parte, traficul rutier va fi restricționat, între orele 9:00 – 14:30, pe segmentul de drum cuprins între Aleea Privighetorilor și Aleea Padină și pe str. Vadul Moldovei, între Poligonul de Tir Sportiv “Iosif Sârbu” și intersecția cu Drumul Pădurea Pusnicu, cu ocazia desfășurării competiției sportive “Băneasa Race”.

Brigada Rutieră anunță că evenimentul va avea următorul program:
* între orele 8:00 – 10:00, adunarea participanților pe porțiunea cuprinsă între Academia de Poliție și Aleea Padină;
* între orele 10:00 – 14:30, alergare pe aleile din Pădurea Băneasa;
* între orele 14:30 – 15:00, festivitatea de premiere.
Conducătorii de autovehicule sunt rugați să circule cu prudență și să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video


robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video