Mondo News

București. Restricţii de trafic în acest weekend în Capitală, în Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei

Sambata, 18 Mai 2019 10:23
Scris de: Vlad Economu
București. Restricţii de trafic în acest weekend în Capitală, în Piaţa Unirii şi Piaţa Victoriei

Traficul rutier va fi restricţionat, în acest weekend, pe bulevardul Unirii din Capitală, pe segmentul cuprins între bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni), unde va avea loc, în zilele de 17, 18 şi 19 mai, între orele 20.30 – 22.30, “Simfonia Apei”, informează Agerpres. 

Brigada Rutieră recomandă ca rute ocolitoare Splaiul Independenţei – Piaţa Unirii – bulevardul Corneliu Coposu; bulevardul Regina Maria – Piaţa Unirii – Splaiul Unirii şi bulevardul Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piaţa Universităţii. Duminică, în Piaţa Victoriei, între orele 17.00 – 22.00, este programat un concert, Brigada Rutieră a Capitalei anunţând că va restricţiona temporar traficul rutier sau atunci când situaţia va impune acest lucru. 

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor de autovehicule să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă. 

Polițiștii rutieri, măsuri și cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor

Brigada Rutieră mai anunță că, sâmbătă, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, polițiștii vor acționa pentru a asigura fluența traficului, subliniind că experiența anilor anteriori a arătat că pe arterele din jurul obiectivelor culturale a fost oprită circulația din cauza numărului mare de vizitatori.

„Experienţa anilor anteriori cu ocazia evenimentului “Noaptea Muzeelor”, a arătat faptul că pe arterele aflate în imediata apropiere a obiectivelor culturale au fost prezenţi foarte mulţi cetăţeni, fiind restricţionată temporar circulaţia autovehiculelor. Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei vor acţiona în “Noaptea Muzeelor”, respectiv în noaptea dinspre 18/19 mai a.c. pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea accidentelor rutiere în zonă, precum şi pe principalele trasee de acces către acestea”, informează Brigada Rutieră printr-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor să circule cu prudență atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni, să nu oprească mașinile în imediata apropiere a muzeelor şi să respecte semnalele polițiștilor rutieri.„Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă”, a mai arătat sursa citată.

Evenimentul european Noaptea Muzeelor ajunge, sâmbătă, la cea de-a 15-a ediție în România și beneficiază de o participare susținută și a instituțiilor de nișă, atât în București, cât și în țară, anunță organizatorii, Rețeaua Națională a Muzeelor din România (RNMR).

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate