Mondo News

București. Prognoza specială pentru Capitală: Vânt de 70 km/h și temperaturi scăzute

Marti, 23 Octombrie 2018 14:04
Scris de: Vlad Economu
București. Prognoza specială pentru Capitală: Vânt de 70 km/h și temperaturi scăzute

Vremea va fi instabilă în București, în următoarele zile, cu vânt puternic și viteze la rafală de până la 70 km/h, în timp ce temperaturile maxime nu vor depăși 17 de grade Celsius, conform prognozei de specialitate, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), anunță Agerpres.

Potrivit meteorologilor, începând de marți, 23 octombrie, ora 22:00, până miercuri, ora 9:00, în Capitală vântul se va intensifica treptat, cu viteze la rafală spre dimineață în jurul a 45 km/h. Cerul va fi temporar noros, iar temperatura minimă va fi de 8 – 9 grade Celsius.

De asemenea, începând de miercuri dimineață, de la ora 9:00, până joi, la ora 9:00, vremea va fi vântoasă, cu intensificări ale vântului de 50 – 60 km/h și temporar, mai ales după-amiază, 60 – 70 km/h. În cursul nopții, vântul va slabi în intensitate și va avea viteze în general între 35 și 45 km/h.

“Cerul va fi mai mult noros și trecător va plouă slab în a două parte a zilei. Valorile termice vor marca o scădere față de intervalul anterior, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 2 – 5 grade Celsius”, precizează ANM.

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de joi, 25 octombrie, vântul va mai avea intensificări temporare, cu viteze în general de 40 – 50 km/h, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade Celsius.

ANM a emis, marți, o avertizare cod portocaliu de vânt puternic pentru șase județe din sud-vestul țării, valabilă miercuri, 24 octombrie, între orele 12:00 și 19:00. Județele afectate sunt: Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu, unde vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h.

Totodată, începând de marți seară de la ora 22:00, până miercuri, la ora 22:00, va fi în vigoare un cod galben de intensificări ale vântului în zonele joase de relief și de ninsori viscolite la munte.

Sursă foto: adevărul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 decembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 decembrie 2018. Balanţele şi-au făcut iluzii deşarte, iar Taurii trebuie să fie mai îngăduitori


Mark Zuckerberg, facebook, suma uriasa, pierdere, 2018 Suma uriaşă pe care a pierdut-o Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, în 2018


Anca Pop, anca pop a murit, anca pop accident masina, anca pop goran bregovic, anca pop playboy, anca pop goala Cine era Anca Pop, cântăreaţa care a murit înecată. A pozat goală în Playboy


Monica Bellucci, Nicolas Lefebvre, iubit, relatie, diferenta varsta Monica Bellucci are un iubit cu 18 ani mai tânăr! Foto în articol