Mondo News

București: O femeie a murit după ce a fost călcată de tramvai

Vineri, 02 Februarie 2018 11:23
Scris de: Vlad Economu
București: O femeie a murit după ce a fost călcată de tramvai

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, o femeie în vârstă de 80 de ani a fost prinsă sub un tramvai. Salvatorii au acţionat cu un Detaşament Special, însă în momentul în care a fost scoasă de sub roţile tramvaiului, femeia nu mai avea semne vitale.

Un accident a avut loc, vineri dimineaţa, pe Şoseaua Pantelimon, o femeie de 80 de ani fiind lovită de un tramvai. În urma impactului, victima a decedat. Tramvaiele care circulă pe linia 55 au fost blocate în zonă, potrivit Mediafax. Din primele informaţii, se pare că femeia a încercat să traverseze printr-un loc nepermis, pe culoarea roţie a semaforului, atunci când a fost izbită de tramvai.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate