Mondo News

București: O femeie a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni

Luni, 12 Februarie 2018 10:51
Scris de: Vlad Economu
București: O femeie a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni

O femeie de 39 de ani a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni, luni dimineaţa, în jurul orei 06.25, de pe Şoseaua Alexandriei către Bragadiru.

Potrivit Biroului de presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, femeia s-a fi angajat în traversarea străzii pe o trecere pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

În ciuda faptului că medicii au ajuns rapid la fața locului, ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii. Șoferului i s-a întocmit dosar penal de ucidere din culpă, iar polițiștii vor demarat anchetă pentru a stabili cauzele exacte și împrejurările în care s-a produs nefericitul accident.

Conform Biroului de Presă al Brigăzii Rutiere a Capitalei, traficul a fost resticționat pe banda doi, în sensul de mers către Bragadiru.

Sursa foto: tvr


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

video, jucator, liga I, videochat, masaj, barbatie, alt barbat Video șocant! Unul dintre jucătorii de viitor ai României filmat gol pușcă în timp ce un amic îi freca bărbăția


mircea badea, antena 3, daune morale, florin toma, decizie definitivă Mircea Badea și Antena 3 sunt buni de plată! Sentința este definitivă


cristi borcea, interviu, dinamo, club blestemat, revenire, condiții Cristi Borcea s-a convins: Dinamo este un club blestemat! Condiția pentru a reveni în “Groapă”


gigi becali, loc de munca, lacatus mecanic, paznic, baneasa Ce loc de muncă avea Gigi Becali înainte de Revoluţie! Situația era cu totul alta pentru latifundiar