Mondo News

București: Monstrul care se dădea medic, reținut pentru 17 violuri și 20 de agresiuni sexuale

Vineri, 12 Octombrie 2018 16:02
Scris de: Vlad Economu
București: Monstrul care se dădea medic, reținut pentru 17 violuri și 20 de agresiuni sexuale

Poliţiştii Capitalei au reţinut, joi, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea a 20 de infracţiuni de agresiune sexuală, 17 infracţiuni de viol, o infracţiune de exercitare fără drept a profesiei de medic şi 26 de infracţiuni de violare a vieţii private.

Update:  Bogdan Giuseppe a fost psiholog, însă i-a fost retras titlul atunci când, în iulie 2017, a comis o serie de infracțiuni de viol, de agresiune sexuală, de infracţiuni de violare a vieţii private, dar și infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, deţinere de instrumente în vederea falsificării de valori, falsificare de valori străine, punere în circulaţie de valori străine falsificate, toate acestea, comise în perioada 2016-2017.

Potrivit b1.ro, bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv în luna februarie 2017, fiind acuzat de fapte ilegale. După ce a fost eliberat, lui i s-a restricționat dreptul de a mai profesa ca psiholog, însă el a continuat să se folosească de acest nume, iar atunci când femeile veneau să-și facă un control la medicina muncii, el se prezenta ca fiind psiholog. Bogdan Giuseppe a creat mai multe conturi de e-mail, pe care le afișa pe internet ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pentru anumite poziții de muncă. În acest mod, el își atrăgea victimele.

Știre inițială

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), în perioada 2016 – februarie 2017, bărbatul de 52 de ani ar fi creat mai multe domenii de e-mail de tip scam, pe care le posta în mediul virtual, ca adrese de corespondenţă pentru diverse interviuri de angajare pe anumite posturi.

După ce persoanele se arătau interesate de posturile respective, erau îndrumate către un “medic” cu care ar fi colaborat pretinsele firme care făceau angajări, acesta fiind cel care genera şi mesajele de anunţ, fără ca în realitate bărbatul să şi deţină această calitate.

“După ce persoanele vătămate erau supuse unui pretins examen psihologic, bărbatul şi-ar fi declinat şi calitatea de medic specialist şi, prin false diagnostice de natură a alarma persoanele, le determina să accepte să fie supuse unui control ginecologic, prin aplicarea unor metode neconvenţionale, ce ar fi condus la eliminarea pericolului cu privire la sănătate”, se arată în comunicatul DGPMB transmis, vineri, AGERPRES.

Pretinsele examinări medicale se desfăşurau într-o încăpere în care erau amplasate mai multe camere video disimulate, creându-se în acest sens o arhivă cu materiale pornografice.

În acest caz procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva bărbatului, dosarul fiind înaintat Judecătoriei Sectorului 6, cu propunere de arestare preventivă.  Acţiunea a fost desfăşurată de poliţişti din cadrul DGPMB, Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!