Mondo News

București. Manifestarea normalității și parada gay aduc restricții de trafic în Capitală

Sambata, 22 Iunie 2019 12:38
Scris de: Vlad Economu
București. Manifestarea normalității și parada gay aduc restricții de trafic în Capitală

In Capitala vor avea loc, sambata, Marsul Bucharest Pride, sub sloganul #loveforall, dar si Marsul Normalitatii, organizat de Noua Dreapta.

Marsul Bucharest Pride incepe la ora 17:00. Pleaca din Piata Victoriei, pe Calea Victoriei, pana la Piata Universitatii, unde vor avea loc discursuri si vor mixa mai multi DJ.

“La Bucharest Pride 2019 facem petrecere de majorat pentru comunitatea LGBTQIA+ pe Calea Victoriei. Vino sa te bucuri alaturi de prima generatie care iubeste liber, la 18 ani de la abrogarea articolului 200 care pedepsea cu inchisoarea relatiile intre persone de acelasi sex. Vino sa luptam pentru o cauza comuna!

Comunitatea LGBTQIA+, Familii, Prieteni, ONG-uri, Ambasade, Societate civila, Institutii, Companii, suntem din ce in ce mai multi si ne sustinem cauza: egalitate si solidaritate. Suntem #AllForLoveForAll! De 15 ani petrecem impreuna! In 2005 am fost cateva sute, anul trecut am fost peste 7000″, transmit organizatorii marsului.

Inainte cu cateva ore, de la 12:00, tot in Piata Victoriei a inceput Marsul Normalitatii, pe traseul Piata Romana – Piata Universitatii – Piata Unirii – Patriarhia Romana.

Aceste evenimente aduc restrictii de trafic.

Incepand cu ora 17:30 se va restrictiona traficul pe Calea Victoriei, segmentul cuprins intre Piata Victoriei si strada Frumoasa, iar intre orele 18:00-19:00 va avea loc un mars pe traseul Calea Victoriei – bulevardul Regina Elisabeta – Piata Universitatii, zona statui (punct final), informeaza Brigada Rutiera a Capitalei.

Intre orele 19:00-20:30 vor avea loc scurte alocutiuni si distribuire de materiale informative in Piata Universitatii, zona statui.

“In ziua de 22 iunie, intre orele 13:00-15:00, se va desfasura manifestatia publica “Marsul Normalitatii” pe urmatorul traseu: Piata Victoriei – bulevardul Lascar Catargiu – Piata Romana – bulevardul Magheru – bulevardul Nicolae Balcescu – Piata Universitatii – bulevardul I.C. Bratianu – intersectie cu strada Doamnei pe trotuar – strada Halelor pe trotuar – Splaiul Independentei – piciorul pantei de pe Aleea Colina Bucuriei (de la Dealul Patriarhiei) “, se mai arata in comunicat.

Deplasarea participantilor se va face pe banda I de circulatie, cu exceptia tronsonului dintre strada Doamnei si strada Halelor, unde participantii se vor deplasa exclusiv pe trotuar.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct


Electric Castle 2019, festival, bontida, limp bizkit, jared leto, florence, castel banffy, the machine, editia 7 Electric Castle 2019. Care sunt capetele de afiş ale ediției cu numărul 7


razvan zamfir, afc hermannstadt, filip jazvic, bataie, reziliere contract Bătaie în Liga I. Un oficial a fost bătut măr de un fotbalist! Incidentul a avut loc în sediul clubului