Mondo News

București. Încă o femeie a fost tăiată la gât în Capitală! Este al doilea caz în ultimele două zile

Luni, 15 Aprilie 2019 10:17
Scris de: Vlad Economu
București. Încă o femeie a fost tăiată la gât în Capitală! Este al doilea caz în ultimele două zile

O femeie în vârstă de peste 30 de ani a fost tăiată cu un cuțit, în Capitală. O chiriașă într-un bloc din Sectorul 6 a ieșit în stradă să ceară ajutorul după ce a fost tăiată la gât. Trecătorii s-au oprit să îi ofere ajutorul după ce au văzut-o într-o baltă de sânge și au sunat imediat la 112, informează România TV.

Momentan nu se cunoaște agresorul. Poliția este în alertă, la fața locului fiind ajunse o ambulanță SMURD și trei echipaje ale polițiștilor. Femeii îi sunt acordate primele îngrijiri medicale.

Este vorba despre al doilea caz în două zile, după ce în cursul zilei de duminică, un bărbat a intrat într-un magazin după fosta soție și a tăiat-o în zona gâtuluil, iar apoi s-a sinucis (DETALII AICI).

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video