Mondo News

București: Explozie puternică urmată de un incendiu la un restaurant din Capitală! 16 mașini avariate

Joi, 15 Februarie 2018 13:14
Scris de: Vlad Economu
București: Explozie puternică urmată de un incendiu la un restaurant din Capitală! 16 mașini avariate

O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc, joi dimineață, la un restaurant situat la parterul unui bloc de pe Bulevardul Gheorghe Șincai, din cartierul Tineretului din Capitală.

Clădirea a fost verificată, Inspectoratul de Stat în Construcții stabilind că nu are structura de rezistență afectată și nu prezintă pericol pentru populație. Din primele cercetări reiese că explozia ar fi fost provocată de o acumulare de gaze provenită de la cele șapte butelii depozitate în bucătăria unui restaurant de la parterul unui bloc de pe bulevardul Gheorghe Șincai.

“Erau șapte butelii folosite pentru prepararea mâncării la activitatea restaurantului. Nu a fost nimeni în local noaptea, dar scânteia care a provocat incendiul putea să apară de la corpurile de iluminat, aparatele electrice care funcționau”, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU București – Ilfov, pentru Agerpres.

Potrivit ISU București – Ilfov, suprafața afectată este de aproximativ 100 de metri pătrați și cel puțin 16 mașini au fost avariate. Au fost scoase mai multe butelii din interior, unde a fost ardere generalizată.

Nicio persoană nu a fost rănită, apartamentele de la etajele superioare nefiind locuite, întrucât sunt închiriate unei firme. Incendiul a fost stins, iar traficul pe Bulevardul Gheorghe Șincai, care a fost restricționat timp de câteva ore pe ambele sensuri între Timpuri Noi și Tineretului, a fost reluat.

Sursă foto: bucuresti fm


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB