Mondo News

București. Deținutul evadat de la Jilava a fost prins într-un parc din Călărași

, 10 Martie 2019 11:45
Scris de: Vlad Economu
București. Deținutul evadat de la Jilava a fost prins într-un parc din Călărași

Acțiune de amploare, sâmbătă seara, în sudul Bucureștiului, pentru prinderea unui deținut evadat. Potrivit informațiilor Antena 3, acesta a fost depistat în cartierul Berceni. Zona este blocată de câteva zeci de echipaje de Poliție. Deținutul este considerat periculos, fiind posesor de armă albă.

Update: Deţinutul evadat de la penitenciarul Bucureşti – Jilava a fost prins duminică dimineaţă într-un parc din Călăraşi. El a fost identificat şi reţinut într-un parc, apoi transportat la Penitenciarul Slobozia. Bărbatul, condamnat la 10 ani în regim semi-deschis de închisoare pentru tâlhărie, a evadat în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la un punct de lucru. Fugarul a fost oprit de o patrulă de poliţie, care nu ştia despre evadare, dar observase că acesta are un comportament suspect.

Știre inițială

Bărbatul are 1,69 metri, are mai multe tatuaje pe umeri iar în momentul în care a fugit purta geacă de culoare maron, blugi şi adidaşi. Acesta a evadat, miercuri noapte, din penitenciarul Jilava. Bărbatul în vârstă de 29 de ani este condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie. Ispăşea pedeapsa în regim semideschis. El a escaladat gardul închisorii şi s-a făcut nevăzut.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video