Mondo News

Brăila. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă! Atacatorul a reușit să fugă

Miercuri, 11 Septembrie 2019 14:36
Scris de: Vlad Economu
Brăila. O femeie a fost înjunghiată în plină stradă! Atacatorul a reușit să fugă
O femeie a fost înjunghiată, miercuri, pe un bulevard din orașul Brăila, de un bărbat care a reușit să fugă, incidentul fiind anunțat la 112 de un trecător. Victima a fost transportată la spital, iar polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat exact.
 
Potrivit polițiștilor, la ora 11.28, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că în orașul Brăila, la intersecția Bulevardului Dorobanților cu Calea Galați, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat, potrivit Mediafax. Echipajul care a ajuns la fața locului a stabilit că este vorba despre o femeie în vârstă de 40 de ani, care a fost transportată la spital.
 
Autorul a fost identificat la scurt timp după producerea incidentului, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani, care nu a fost prins însă de polițiști. Obiectiv de Brăila scrie că incidentul a avut loc într-o stație de taxi, iar femeia se ducea să își ia copilul de la școală, în momentul în care a fost atacată.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, detalii socante, copil neiubit, lacrimi, bautura, cocaina Fața neștiută a lui Mario Iorgulescu: “Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină!”


catalin botezatu, operatie, boala rara, colon, turcia Ce se întâmplă cu Cătălin Botezatu după operația de cancer la colon


cristiano ronaldo, lacrimi, emisiune tv, tata alcoolic, piers morgan, good morning britain Greu de crezut! Cristiano Ronaldo, în lacrimi la o emisiune de televiziune! Video


kira hagi, gica hagi, dezvaluiri, carnetel, actrita, Kira Hagi, dezvăluiri despre cum a ajuns actriță: “La 12 ani, tata ne-a așezat pe mine și pe Ianis la masă și a scos carnețelul”