Mondo News

Brad Pitt este gata să facă o nouă cucerire de senzație! Cu cine a fost văzut actorul

, 04 Februarie 2018 10:42
Scris de: Vlad Economu
Brad Pitt este gata să facă o nouă cucerire de senzație! Cu cine a fost văzut actorul

Brad Pitt a fost văzut în compania unei frumoase actrițe de la Hollywood, la un restaurant. Aceasta nu ar fi prima lor întâlnire romantică. Posibila sa nouă parteneră este nimeni alta decât actrița Halle Berry, cu care se pare că ar fi „avut o serie de întâlniri secrete într-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air”.

„Este devreme pentru a spune cu siguranță, dar până acum, lucrurile merg bine, iar Brad o consideră absolut uimitoare”, a precizat sursa, citată de taboidul La Vanguardia.

Între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă încă de acum doi ani, când amândoi erau implicați într-o relație: „Legătura există. Brad este cu adevărat genul lui Halle, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător faptul că au decis să petreacă timpul împreună”.

Sursa foto: bbc


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate