Mondo News

Brad Pitt este gata să facă o nouă cucerire de senzație! Cu cine a fost văzut actorul

, 04 Februarie 2018 10:42
Scris de: Vlad Economu
Brad Pitt este gata să facă o nouă cucerire de senzație! Cu cine a fost văzut actorul

Brad Pitt a fost văzut în compania unei frumoase actrițe de la Hollywood, la un restaurant. Aceasta nu ar fi prima lor întâlnire romantică. Posibila sa nouă parteneră este nimeni alta decât actrița Halle Berry, cu care se pare că ar fi „avut o serie de întâlniri secrete într-unul din bungalow-urile de la Hotel Bel-Air”.

„Este devreme pentru a spune cu siguranță, dar până acum, lucrurile merg bine, iar Brad o consideră absolut uimitoare”, a precizat sursa, citată de taboidul La Vanguardia.

Între cei doi s-ar fi înfiripat o idilă încă de acum doi ani, când amândoi erau implicați într-o relație: „Legătura există. Brad este cu adevărat genul lui Halle, iar el o apreciază foarte mult, astfel încât nu este surprinzător faptul că au decis să petreacă timpul împreună”.

Sursa foto: bbc


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!