Mondo News

Boxerul român Florian Munteanu va juca în Creed 2! Foto în articol

Marti, 16 Ianuarie 2018 14:11
Scris de: Vlad Economu
Boxerul român Florian Munteanu va juca în Creed 2! Foto în articol

Boxerul româno-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan în “Creed 2″. În sequel-ul filmului din 2015 se reia acțiunea din seria “Rocky” cu o nouă generație.

Steven Caple este cel care va regiza pelicula, la filmările care ar urma să înceapă în martie la Philadelphia, relatează The Hollywood Reporter. Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din “Rocky IV”, care a fost realizat în anii ’80 într-un moment de tensiune în relațiile ruso-americane din timpul Războiului Rece.

Florian-Munteanu-Creed-2

În “Creed”, Sylvester Stallone joacă rolul boxerului Rocky Balboa, care este mentorul lui Adonis Johnson (Jordan), fiul fostului sau rival din ring Apollo Creed. Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago în filmul din 1985 și va relua rolul în “Creed 2″. Sylvester Stallone și Tessa Thompson, care au jucat în “Creed”, vor reveni și ei în sequel.

Filmul se va realiza într-un ritm accelerat, în condițiile în care MGM a anunțat că va fi lansat în cinematografe la 21 noiembrie, notează The Hollywood Reporter.

Sursă traducere: agerpres.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate