Mondo News

Botezatu l-a dat în fapt pe Borcea! Cum și-a îmbunătățit fostul boss dinamovist performanțele sexuale

Sambata, 14 Iulie 2018 10:52
Scris de: Vlad Economu
Botezatu l-a dat în fapt pe Borcea! Cum și-a îmbunătățit fostul boss dinamovist performanțele sexuale

Cătălin Botezatu l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Designerul a fost prezent la Xtra Night Show și a vorbit despre injecțiile pe  care fostul boss dinamovist și le-a făcut la închisoare, pentru a arăta mai bine.

După ce a fost eliberat, s-a aflat că fostul acționar dinamovist a făcut injecții cu hormoni pentru a arăta mai tânăr, dar și pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale.

„N-am operații estetice, nu am intervenții. Mie mi-e frică de tăieturi, nu am botox și nebunii. Am făcut terapia vampir.  Injecțiile lui Borcea au ucis zeci de bărbați. Sunt bărbați care au exces și atunci nu au nevoie, alții vin cu un plus de testosteron, dar nu știu dacă întinerește foarte mult.

Citește și: I-A SĂRIT MUȘTARUL! CUM L-A CONVINS ILIE NĂSTASE PE CĂTĂLIN CAZACU S-O LASE ÎN PACE PE BRIGITTE SFĂT

Înainte de injectare trebuie făcut un control pentru că orice urmă de cancer se amplifică și riști foarte mult. Știu tineri din România care au făcut complicații”, a declarat Cătălin Botezatu.

Sursa foto: antena3


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!