Mondo News

BOMBA, la NEXT STAR! Pustiul care a dansat belly-dance pe scena Next Star are o poveste impresionanta

Marti, 16 Septembrie 2014 21:19
Scris de: Iulia Cristina
BOMBA, la NEXT STAR! Pustiul care a dansat belly-dance pe scena Next Star are o poveste impresionanta

NEXT STAR: BOMBA a incins scena NEXT STAR, editia de marti, 16 septembrie 2014. Pustiul in varsta de 13 vine din Tulcea si numele sau complet este Budi Buha Bomba. Copilul provine dintr-o familie saraca, fara scoala, insa i-a promis mamei sale ca va face tot posibilul sa o faca fericita.

NEXT STAR: BOMBA a dansat belly-dance, spre uimirea tuturor. Desi parintii se descurca greu, au avut ambitia de a-l trimite la scoala. ”Eu vreau sa merg la scoala si sa invat. Vreau sa fiu un dansator”, spune Bomba. Mama lui BOMBA nu stie sa scrie si sa citeasca, insa o invata el.

Pasiunea sa este dansul. Si nu orice dans, ci cel oriental! BOMBA a dansat belly-dance. Iar reactia juriului a venit pe masura talentului sau.

Citeste si: NEXT STAR: Anastasia Constantinescu l-a facut sa planga pe Connect-R

NEXT STAR: “M-a impresionat, pe cuvant. S-a bucurat de fiecare lucrusor in parte. E talentat copilul”, a spus Maria Carneci.

“Parintii care n-au scoala, au ambitia sa-si trimita copilul la scoala. Ii dorim foarte multa putere. E un copil foarte talentat si a avut un moment extraordinar. Sa-i dea Dumnezeu multa putere”, a spus Lora.

NEXT STAR: “Sanse o sa aiba afara, pentru ca din pacate suntem intr-o tara cu foarte multe prejudecati”, a adaugat Connect-R.


Categorie: Life

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul