Mondo News

Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video

Joi, 21 Martie 2019 16:21
Scris de: Vlad Economu
Bolintin Vale. Bătaie cu bâte, topoare şi împuşcături! Video

Un scandal monstru a avut loc, miercuri 20 martie, într-un cartier din Bolintin Vale. Două clanuri de romi s-au luat bătaie cu topoare şi cuţite. Potrivit Giurgiu pe surse, tot scandalul ar fi pornit de la o fată.

Update: În total, procurorii au reţinut 11 persoane ce vor fi prezentate în jaţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii au dispus, în cazul incidentelor petrecute miercuri, 20 martie, pe străzile din Bolintin Vale, reţinerea a şase persoane, una pentru tentivă de omor şi cinci pentru încăierare.

Alte două persoane au fost plasate sub control judiciar. Miercuri,  în oraşul Bolintin Vale (judeţul Giurgiu) a avut loc un conflict spontan intre membrii a două familii, în urma căruia s-au lovit reciproc cu pumnii, cu bate şi cu un topor. 

Știre inițială

Au intervenit polițiștii și jandarmii, care au fost nevoiți să facă uz de armele din dotare.

Citește și: NICU MAHARU A MURIT! MESAJUL TRANSMIS DE FIUL CUNOSCUTULUI INTERLOP

Ieri, în jurul orei 14.00, în orașul Bolintin Vale, a avut loc un conflict spontan intre membrii a doua familii, în urma căruia s-au lovit reciproc cu pumnii, cu bate și cu un topor. Polițiștii s-au autosesizat și au intervenit, de indata, pentru aplanarea conflictului, context in care au executat un foc de avertisment cu armamentul din dotare.

In urma conflictului spontan, 3 persoane au fost rănite și au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. In cadrul cercetărilor, politistii au identificat 8 persoane implicate în acest scandal, o parte dintre acestea, împreună cu martorii au fost audiate. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor.

Până la acest moment au fost audiate 14 persoane. De asemenea, au fost ridicate de la persoanele implicate obiectele folosite la agresiune” se arată într-un comunicat de presă.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!