Mondo News

Black Friday 2019. Când pică Black Friday în 2019 în România

Marti, 05 Noiembrie 2019 09:09
Scris de: Vlad Economu
Black Friday 2019. Când pică Black Friday în 2019 în România

Black Friday 2019. Au început pregătirile pentru Black Friday. Oficial, la noi, Vinerea Reducerilor va fi pe 15 noiembrie. În realitate, unele magazine au dat deja startul promoţiilor.

De Black Friday se vând, de obicei, electrocasnice, electronice (smartphone, tablete, laptop-uri, smartwatch-uri), cosmetice, produse de îngrijire, dar reduceri vor fi și la mașini, asigurări, credite, imobiliare, mobilă, produse de bricolaj sau diverse abonamente la servicii.

Iată cele mai frecvente capcane folosite de companii în timpul Black Friday, pentru a păcăli clienţii:

abateri de informare privind caracteristicile produsului şi momentul încheierii contractelor.

nerespectarea termenelor de livrare, livrarea de alte produse faţă de cele comandate, livrarea de produse cu deficienţe sau neconforme cu specificaţiile de pe site.

Citește și: BLACK FRIDAY VA DEPĂȘI ÎN 2019 GRANIȚA ISTORICĂ DE 300 MILIOANE DE EURO – ANALIZĂ

nerespectarea termenelor de ramburs.

comportament incorect în relaţia cu consumatorii.

nerespectarea termenelor de remediere.

practici comerciale înşelătoare (de exemplu nerespectarea modului de calcul al preţului ori existenţa unui avantaj specific preţului).

De la frigidere și până la telefoane, toate produsele vor fi la preț special. Pregătirile pentru un astfel de eveniment se fac și cu șase luni înainte. Mare atenție însă la practicile înșelătoare. Verificați cu mare atenție prețul unui produs pe mai multe magazine sau chiar căutați istoricul de preț al unui produs pe portalurile de comparație.

Sursa foto: black friday


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

DSC_4306-1024x678 Secretul celui mai longeviv cuplu din lume! Sunt împreună de 85 de ani și căsătoriți de 80! Foto în articol


horoscop 14 noiembrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 noiembrie 2019. Leii finalizează niște proiecte, iar Săgetătorii renunță la câteva obiceiuri nocive


kanal d, emisiune noua, reality show, survivor, survivor romania Kanal D vrea să-i dea decisiva concurentului PRO Tv!


faustino asprilla, jose luis chilavert, pablo escobar, episod socant, columbia-paraguay, tentativa asasinat, julio fierro Faustino Asprilla a povestit cum și de ce locotenenții lui Pablo Escobar au vrut să-l lichideze pe Jose Luis Chilavert