Mondo News

Black Friday 2018. Când vor începe magazinele reducerea preţurilor! Totul despre Vinerea Neagră

Vineri, 02 Noiembrie 2018 16:05
Scris de: Vlad Economu
Black Friday 2018. Când vor începe magazinele reducerea preţurilor! Totul despre Vinerea Neagră

Black Friday 2018 se va desfăşura în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. În ciuda controverselor ţesute în ciuda preţurilor mai mult sau mai puţin reduse, Black Friday aduce milioane de ron în contul magazinelor din România. Unele dintre acestea au dat startul reducerilor mai devreme. Iată ce trebuie să ştii despre Black Friday.

Black Friday România este un eveniment care aduce milioane de ron în contul magazinelor din ţară, iar statisticile confirmă acest lucru. În anul 2017, din totalul vânzărilor online, 7% au provenit strict în urma campaniei Black Friday.

Black Friday 2018 Când vor începe magazinele reducerea produselor

eMAG, cel mai mare retailer online din România, doreşte să fure startul şi să înceapă promoţiile mai devreme, pe 16 noiembrie. Printre produsele pe care cei interesaţi le pot achiziţiona de la eMAG se numără atât electrocasnice, cât şi îmbrăcăminte sau încălţăminte. Produsele pentru casă şi grădină, mobila, dar şi jucăriile vor fi reduse.

Black Friday 2018 Lista magazinelor participante

Iată câteva dintre magazinele care participă la Black Friday 2018

Fashion Days

Miniprix

Elefant

Answear

eMAG

EvoMag

CEL

PC Garage

Flanco

Altex

MediaGalaxy

TeamDeals

Noriel

BestKids

Ecco

Modlet

Depurtat.ro

Cărturești

Nemira

Libris

Booking.com

Citește și: BLACK FRIDAY 2018. CE INFORMAȚII TREBUIE SĂ PUNĂ COMERCIANȚII ONLINE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR

Black Friday 2018 Cum poţi verifica preţul real al produselor

Consiliul Concurenţei are sarcina de a verifica în fiecare an dacă magazinele practică creşterea preţurilor, pentru ca apoi să le scadă în preajma Black Friday pentru a da cumpărătorilor iluzia operării unor reduceri.

Preţul produselor poate fi aflat prin instalarea unor extensii pentru motoarele de căutare online. Aceste extensii vor stoca şi compara preţurile pe o perioadă îndelungată de timp, potrivit Digi24. Cei care folosesc Chrome ca motor de căutare pot instala extensia Pricy sau Price Tracker, în timp ce utilizatorii Firefox Mozilla pot utiliza Price Expert sau Keppa.

Black Friday 2018 Originea Black Friday

Black Friday îşi are originile în Statele Unite ale Americii şi are loc, în fiecare an în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Încă din 1952, această zi a fost privită ca începutul sezonului cumpărăturilor de Crăciun. În acea vreme existau oferte promoţionale, iar magazinele se deschideau mai devreme ca oamenii să poată profita de reducerile practicate. Şi astăzi mii de oameni de aşază la coadă dis-de-dimineaţă la marile magazine din Statele Unite pentru a fi siguri că nu ratează promoţiile.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

robert de niro, donald trump, atac dur, gangster aspirant, ratat, video, The Late Show With Stephen Colbert Robert de Niro îl atacă, din nou, pe Donald Trump: E un adevărat ratat, un gangster aspirant! Video


horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!