Mondo News

Black Friday 2018. Când vor începe magazinele reducerea preţurilor! Totul despre Vinerea Neagră

Vineri, 02 Noiembrie 2018 16:05
Scris de: Vlad Economu
Black Friday 2018. Când vor începe magazinele reducerea preţurilor! Totul despre Vinerea Neagră

Black Friday 2018 se va desfăşura în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. În ciuda controverselor ţesute în ciuda preţurilor mai mult sau mai puţin reduse, Black Friday aduce milioane de ron în contul magazinelor din România. Unele dintre acestea au dat startul reducerilor mai devreme. Iată ce trebuie să ştii despre Black Friday.

Black Friday România este un eveniment care aduce milioane de ron în contul magazinelor din ţară, iar statisticile confirmă acest lucru. În anul 2017, din totalul vânzărilor online, 7% au provenit strict în urma campaniei Black Friday.

Black Friday 2018 Când vor începe magazinele reducerea produselor

eMAG, cel mai mare retailer online din România, doreşte să fure startul şi să înceapă promoţiile mai devreme, pe 16 noiembrie. Printre produsele pe care cei interesaţi le pot achiziţiona de la eMAG se numără atât electrocasnice, cât şi îmbrăcăminte sau încălţăminte. Produsele pentru casă şi grădină, mobila, dar şi jucăriile vor fi reduse.

Black Friday 2018 Lista magazinelor participante

Iată câteva dintre magazinele care participă la Black Friday 2018

Fashion Days

Miniprix

Elefant

Answear

eMAG

EvoMag

CEL

PC Garage

Flanco

Altex

MediaGalaxy

TeamDeals

Noriel

BestKids

Ecco

Modlet

Depurtat.ro

Cărturești

Nemira

Libris

Booking.com

Citește și: BLACK FRIDAY 2018. CE INFORMAȚII TREBUIE SĂ PUNĂ COMERCIANȚII ONLINE LA DISPOZIȚIA CLIENȚILOR

Black Friday 2018 Cum poţi verifica preţul real al produselor

Consiliul Concurenţei are sarcina de a verifica în fiecare an dacă magazinele practică creşterea preţurilor, pentru ca apoi să le scadă în preajma Black Friday pentru a da cumpărătorilor iluzia operării unor reduceri.

Preţul produselor poate fi aflat prin instalarea unor extensii pentru motoarele de căutare online. Aceste extensii vor stoca şi compara preţurile pe o perioadă îndelungată de timp, potrivit Digi24. Cei care folosesc Chrome ca motor de căutare pot instala extensia Pricy sau Price Tracker, în timp ce utilizatorii Firefox Mozilla pot utiliza Price Expert sau Keppa.

Black Friday 2018 Originea Black Friday

Black Friday îşi are originile în Statele Unite ale Americii şi are loc, în fiecare an în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Încă din 1952, această zi a fost privită ca începutul sezonului cumpărăturilor de Crăciun. În acea vreme existau oferte promoţionale, iar magazinele se deschideau mai devreme ca oamenii să poată profita de reducerile practicate. Şi astăzi mii de oameni de aşază la coadă dis-de-dimineaţă la marile magazine din Statele Unite pentru a fi siguri că nu ratează promoţiile.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!