Mondo News

Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții din Hong Kong

Joi, 01 Februarie 2018 12:42
Scris de: Vlad Economu
Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții din Hong Kong

Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții de tip blockchain  din Hong Kong. În ciuda faptului că detaliile tranzacției  nu au fost făcute publice, BTCC a declarat într-un comunicat de presă că această mișcare va contribui la eforturile sale de extindere la nivel internațional după ce sediul din China continentală a fost închis.

Bobby Lee, co-fondatorul BTCC, a declarat: “Achiziția este o bornă incredibilă pentru BTCC … Sunt foarte încântat de resursele care ne-au fost puse la dispoziție. Astfel, BTCC se va mișca mai repede și ne vom dezvolta agresiv afacerile în 2018 și după aceea”. Potrivit acestuia, compania intenționează acum să “conducă fiecare segment al ecosistemului monetar digital”, care să ducă la extinderea pe piața internațională după ce autoritățile chineze au forțat închiderea tuturor schimburilor de crypto monede în China continentală la finele lui septembrie 2017.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Chiar dacă schimbul de crypto monede DAX nu mai este funcțional, Bitcoin Exchange BTCC se va concentra pe cele trei produse principale: un pool de minare, portofelul Mobi Bitcoin și un serviciu de schimb USD / BTC (Bitcoin). Potrivit BTCC, care este înregistrată în Marea Britanie, tranzacțiile valutare (dolari americani-Bitcoin) din anul 2017 au depășit 25 de miliarde de dolari, în timp ce pool-ul de minare a produs, în același an, aproape 900 de milioane de dolari.

Datele CoinMarketCap indică faptul că volumul tranzacțiilor pentru USD / BTC pe bursa BTCC a fost de 123 milioane USD în ultimele 24 de ore. Bitcoin Exchange BTCC este în prezent pe locul opt în clasamentul global al volumului de tranzacții cu crypto monede. Totodată, pool-ul de minare al BTCC reprezintă 3,2% din puterea de hashing a Bitcoinului în press time, potrivit blockchain.info.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB