Mondo News

Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții din Hong Kong

Joi, 01 Februarie 2018 12:42
Scris de: Vlad Economu
Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții din Hong Kong

Bitcoin Exchange BTCC a fost achiziționat de un fond de investiții de tip blockchain  din Hong Kong. În ciuda faptului că detaliile tranzacției  nu au fost făcute publice, BTCC a declarat într-un comunicat de presă că această mișcare va contribui la eforturile sale de extindere la nivel internațional după ce sediul din China continentală a fost închis.

Bobby Lee, co-fondatorul BTCC, a declarat: “Achiziția este o bornă incredibilă pentru BTCC … Sunt foarte încântat de resursele care ne-au fost puse la dispoziție. Astfel, BTCC se va mișca mai repede și ne vom dezvolta agresiv afacerile în 2018 și după aceea”. Potrivit acestuia, compania intenționează acum să “conducă fiecare segment al ecosistemului monetar digital”, care să ducă la extinderea pe piața internațională după ce autoritățile chineze au forțat închiderea tuturor schimburilor de crypto monede în China continentală la finele lui septembrie 2017.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Chiar dacă schimbul de crypto monede DAX nu mai este funcțional, Bitcoin Exchange BTCC se va concentra pe cele trei produse principale: un pool de minare, portofelul Mobi Bitcoin și un serviciu de schimb USD / BTC (Bitcoin). Potrivit BTCC, care este înregistrată în Marea Britanie, tranzacțiile valutare (dolari americani-Bitcoin) din anul 2017 au depășit 25 de miliarde de dolari, în timp ce pool-ul de minare a produs, în același an, aproape 900 de milioane de dolari.

Datele CoinMarketCap indică faptul că volumul tranzacțiilor pentru USD / BTC pe bursa BTCC a fost de 123 milioane USD în ultimele 24 de ore. Bitcoin Exchange BTCC este în prezent pe locul opt în clasamentul global al volumului de tranzacții cu crypto monede. Totodată, pool-ul de minare al BTCC reprezintă 3,2% din puterea de hashing a Bitcoinului în press time, potrivit blockchain.info.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia